Vy a váš ex! Láska či len núdza?

Snívate o návrate k vášmu bývalému partnerovi?

19.03.2015 13:00
rozchod, bývalý Foto:
Stále myslíte na bývalého partnera?
debata

Nech už sú vaše dôvody akékoľvek, takáto láska sa vo väčšine prípadov šťastne neskončí. Skôr, než úplne „prepadnete“ láske k vášmu expartnerovi, odpovedzte si na otázku, prečo sa tak stalo…

  • Opustil vás aktuálny partner a vy ste si zrazu spomenuli na vášho ex. Iste, kedysi vás miloval vášnivo a oddane, ale to je už minulosť.

Čo s tým? Vaša láska prejde. Možno stačí jedno či dve stretnutia a pochopíte, že obaja ste niekde inde. To, čo vás spájalo kedysi je fuč a on vlastne celkom nechápe, prečo ste sa s ním chceli stretnúť.

  • Chcete okoliu silou-mocou dokázať, že stále máte nad ním moc a môžete ho kedykoľvek prilákať späť k vám. Takže ani tak nejde o lásku, ako skôr o dokazovanie si vlastnej moci.

Čo s tým? Možno sa k vám vráti a možno obnovíte vzťah. Ale ak je to len o vašej túžbe niekým manipulovať, šťastný vzťah to rozhodne nebude.

  • Od rozchodu s ním ste už vyskúšali niekoľko vzťahov, ale všetky stroskotali. Jednoducho, on je pre vás ten pravý a zistili ste to akosi neskoro.

Čo s tým? Rozhodnutie nie je ani tak na vás, ako na ňom. Vy môžete byť iba úprimná a priznať farbu. Iste, bolo by krásne, keby vás objal a povedal vám, ako veľmi na tento okamih čakal. Ak sa to však nestane, musíte len čakať, až sa vaše srdce zahojí. A potom sa vrhnite do nového vzťahu, inak zasa vaša láska stroskotá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #vášeň #spomienky #trápenie #expartner

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...