Čím mužov privádzame do šialenstva?

Vzťahy nie sú vždy ideálne, ale tieto tri veci muži priam neznášajú.

18.03.2015 11:00
hádka, muž a žena, pár Foto:
Neviete sa za žiadnych okolností dohodnúť?
debata (4)

Online zoznamka Elite Partner urobila prieskum medzi svojimi členmi, do ktorého sa zapojilo 5 600 mužov. A odpovedali na otázku, čo ich na ženách doháňa k šialenstvu. A tu sú výsledky:

Neustála kritika, nuda v posteli a každodenné hádky – to je trojica vecí, ktoré podľa mužov zabíjajú vzťah.

Už ste dospeli do štádia, kedy na svojom partnerovi vidíte výlučne chyby? Kritiku čohokoľvek mu servírujete častejšie ako teplú večeru? Tak sa majte na pozore! Hoci muž vaše ostré slová hrdinsky znáša a tvári sa „nad vecou“, v jeho vnútri to poriadne vrie. A jeho trpezlivosť môže kedykoľvek povoliť.

Nuda, nuda a ešte raz nuda! Sex ako povinná jazda rozhodne nie je to, čo muža udrží po vašom boku. Neochota experimentovať, minimálne vzrušenie a tri polohy stále dookola – čo si myslíte, že sa stane? Váš drahý začne vzrušenie hľadať mimo domu. Až 38 percent opýtaných mužov priznalo, že sníva o „cudzej“ posteli. Prirodzene. Ak sa mu doma dostáva len minimálnej sexuálnej pozornosti, nájde si miesto, kde to ňou bude priam prekypovať.

Muž túži po pohode. Väčšina z nich hádky nielenže nevyhľadáva, ale ani sa do nich nezapája. Domov považujú za oázu, kde ich privíta usmiata a sexi partnerka, ktorá má pre nich pochopenie. Ktorá ich povzbudí a poláska. Nekonečné „doťahovanie“ sa o maličkosti, zlá nálada, výčitky, útoky a tak ďalej – z toho sú muži priam chorí. Nie nadarmo sa hádky dostali medzi tri top veci, ktoré mužov vo vzťahu najviac ubíjajú.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #hádka #kritika #vášeň

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...