Odložili ste už sex kvôli telefónu či tabletu? Dve pätiny ľudí áno!

Zhruba dve pätiny ľudí niekedy odložili sex kvôli smartfónom alebo tabletom, alebo naopak sexuálnu aktivitu urýchlili, aby mohli ísť zase odpovedať na správy. Vyplýva to z prieskumu Durhamského Centra pre sex, Gender a sexualitu financovaného firmou Durex.

17.03.2015 07:00
sex - posteľ - telefón - prednosť Foto:
Ja si prezerám Facebook, on surfuje na nejakej športovej aplikácii, hovorí jedna z respondentiek.
debata

Tretina spovedaných párov sa priznala k tomu, že prerušila sex, aby mohla zdvihnúť, alebo vziať do ruky telefón. „Niekedy sme spolu v posteli, ja si prechádzam Facebook a on si zasa surfuje na nejakej športovej aplikácii. Dobre si uvedomujeme, že doslova sedíme spolu v jednej posteli, a pritom žijeme v iných svetoch,“ uviedla jedna respondentka.

Podľa vedúcej oddelenia pre globálny marketing značky Durex Ukonwy Ojovej hrá technológia ústrednú úlohu v osobných životoch a vzťahoch a preto sa firma rozhodla preskúmať, ako môže byť pozitívne využitá. „Zistilo sa, že najjednoduchšia odpoveď je tá najúčinnejšia. Po hodinách konzultácií nespočetných odborníkov, výskumoch na akademickej pôde a nekonečných kvalitatívnych rozhovoroch sa ukázalo, že riešenie je jednoduché, a síce že milostný život naštartuje najmä to, keď sa v spálni technológia vypne,“ podotkla.

Zhruba dve tretiny respondentov priznali, že niekomu poslali flirtujúcu správu alebo SMS so sexuálnym podtextom, viac než tretina niekedy poslala aj sexuálne ladenú fotografiu.

debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #smartfón #sex #telefón #prerušenie #technológia #Durex

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...