Raňajky – novoobjavený elixír lásky

O dôležitosti raňajok pre telo počúvame od rána do večera. Vynechať prvé jedlo dňa však nemusí znamenať len problémy s líniou a životosprávou, ale aj vo vzťahu.

15.03.2015 08:00
spoločné raňajky, zaľúbený pár Foto:
Pri spoločných raňajkách si môžete utriediť priority dňa.
debata

Nie obed, alebo večera je jedlom lásky. Sú to práve raňajky.

Raňajkujte spolu

Raňajky s partnerom zvyšujú pocit lásky a partnerského šťastia o neuveriteľných 50%. Šťastné a zamilované dvojice jednoducho chcú začínať deň spolu. Ak si viete jeden druhému raňajky pripraviť, v porovnaní s tými, čo si cestou do práce kúpia iba rožky v obchode, sa pocit vzájomnej lásky zvyšuje o 100%. Prvé jedlo dňa preto rozhoduje, či budete mať pocit, že vás partner miluje, alebo vám je ľahostajný počas celého dňa. Samozrejme, že to funguje rovnako aj z jeho strany.

Pohlaďte si chute

Začať deň dobrou energiou je nesmierne dôležité. Žalúdku nie je jedno, čo budete mať na tanieri a rovnako netreba podceniť ani potreby srdca. Úsmev partnera pohladí nesmierne intenzívne. Zrazu budete mať pocit, že vám chutí lepšie nielen to, čo máte na stole, ale aj celý deň.

Tí, čo raňajkujú sa menej hádajú

Raňajky sú časom, kedy si dvojica môže utriediť tie najväčšie priority dňa. Je to ako spraviť si harmonogram. Zrekapitulujete, prípadne naplánujete úlohy. Potom všetko ide akosi lepšie a prirodzenejšie. To sa dá počas bežnej raňajkovej konverzácie docieliť.

Bez raňajok je viac rozchodov

Absentujúce spoločné raňajky sa na rozpade vzťahov a pocite jeho prázdnosti prekvapivo podpisovali rovnako závažnou mierou ako chýbajúci sex. Pre bezproblémový vzťah je najlepšie oboje spojiť. Raňajky a večer sex. Občas sa ale oplatí raňajkovať aj po milovaní. Najmä cez víkendy.

Elixír lásky

Na tom, že láska ide cez žalúdok je veľa pravdy. Ak chcete partnera skutočne očariť, získať ho a doslova si ho ako pomocou bosoráckeho kúzla pripútať k svojmu srdcu, stavte na raňajky. Budete tou, čo mu okamžite ráno vytvorí pocit pohody. Tou, čo v ňom bude evokovať pocit bezpečia ako mu pred školou vytvárala mama. Tieto benefity spolu s pohladením majú väčšie účinky ako zaklínadlá, či odvary lásky, ktoré by vám poradili bosorky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #konverzácia #spoločné raňajky #pozitívna energia #elixír

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...