Nenechajte si ukradnúť vášho chlapa

Vášho drahého vám "kradne" iná? Zabudnite na scény ako z hororu, buďte chytrejšia. Ak o vášho chlapa stojíte, urobte toto:

17.03.2015 09:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Strážte si ho!
debata

Len žiadne slzy

Ak niečo tušíte, nechajte si to pre seba, hoci je vám ťažko na duši a najradšej by ste mu všetko vykričali rovno do tváre. Premôžte sa! Snažte sa ukázať v najlepšom svetle, viete, čo má rád, čo na vás miluje a presne to mu servírujte každý deň rovno pod nos.

Buďte krásna a „vypadnite“

Dajte si na sebe záležať, buďte neodolateľná. A počkajte si presne na moment, kedy sa objaví vo dverách. Len mu oznámte, že vyrážate na firemný večierok či večeru s kolegami: „Nehovorila som ti? Prepáč, celkom som zabudla“. S týmito slovami a jemným bozkom, ktorý mu dáte na rozlúčku, sa vytraťte z domu. Minimálne sa zamyslí, či náhodou aj vy niekoho nemáte. A možno ho dokonca pichne pri srdci.

Nie ste „chuderka“, ale…

Občas je dobré byť bezmocná. A dať mu najavo, aká ste bez neho stratená. Niečo vymyslite presne tak, aby ste ho náhle potrebovali. A keď pribehne vám pomôcť, náležite ho pochváľte a odmeňte. Zdôraznite, že naozaj by ste bez neho boli úplne, ale úplne stratená. Minimálne začne mať výčitky svedomia, ak sa vás „potichu“ chystá opustiť.

Vezmite ho preč

Možno sa bude „vykrúcať“, ale nehrajte urazenú a nenechajte sa znechutiť jeho nezáujmom. Ak vám o neho ide, kúpte minimálne týždenný pobyt niekde mimo dosahu „tej druhej“. A dovolenku si naozaj užite! Vráťte sa do čias vašich začiatkov, ponocujte, robte to, čo ste nikdy pre nedostatok času nevyskúšali. Užívajte si život! Spoločne! Ukážte mi vašu bezstarostnú tvár plnú optimizmu a plánov.

Dajte jej najavo, že je váš

Ideálne je, ak by ste sa dostali do jej blízkosti spoločne s vaším drahým. A správajte sa presne tak, ako to robia zamilované ženy! Obdivné pohľady, úsmevy, pohoda! Len sa netvárte ako kôpka nešťastia po jeho boku. Ak vás zoznámi, nedajte na sebe nič badať. Ale od vášho drahého sa počas večera ani nepohnite. Nedarujte jej ani minútku v jeho blízkosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #partner #BOJ #sokyňa

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...