Štyri tajomstvá lásky. S nimi aj váš vzťah prežije!

Patent na lásku neexistuje - to už asi viete. No keď budete dbať na týchto päť vecí, máte šancu, že ten váš vzťah prežije nejaké to leto. Viac liet.

17.03.2015 15:00
láska Foto:
Láska prežije. Ak...
debata

Cestujte spolu

Zmena prostredia je vždy dobrá – zvlášť vtedy, ak vzťah zaviazne v každodennej rutine. Nie je dôležité, či zvolíte exotickú destináciu alebo chatu na severe Slovenska. Oveľa dôležitejšie je, že s partnerom trávite čas a že spolu prežívate niečo výnimočné. Niečo iné ako dennú rutinu, ktorú ste mali doteraz. Či už spoločná rybačka v Nórsku, lyžovanie v rakúskych Alpách alebo pizza v talianskej reštaurácii priamo v Taliansku – je veľa možností, ako sa spolu uvoľniť.

Smejte sa

Znie to banálne, no napriek tomu platí: Pár, ktorý sa spolu smeje, posilňuje svoj vzťah. Pretože smiech robí ľudí šťastnými, vravia gelotológovia – a tí to určite vedia, keďže smiech skúmajú vedecky. Platí to pre jednotlivcov, aj pre páry.

Spoločný cieľ

Pre vzťah sú ako lepidlo. Prestať s fajčením, obrábať spolu malú záhradku, stavať podkrovie či držať diétu… O tému je na dlho postarané.

Držte sa za ruky

Držte sa za ruky, napríklad na ulici. Budete tak neustále v kontakte s partnerovým telom. Nič sa vraj nevyrovná teplej ruke človeka, ktorého si vo svojej blízkosti prajeme. Ukážte, že ho milujete, aj týmto štýlom. A celému svetu!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #láska #lyžovačka #rutina #partnerský vzťah #smiech #cieľ

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...