Autoportrét: Cesta k lepšiemu sexu

Nemusíte mať nadanie génia. Nie je potrebné, aby ste svoju nahú postavu vystavili v galérii.

01.03.2015 11:00
nahota, zrkadlo, intimity Foto:
Pozrite sa do zrkadla a nakreslite obraz samej seba.
debata (1)

Dokonca ju ani nemusíte nikomu ukázať. Ide o taktiku na pomedzí bosoráctva a modernej vedy. No ak sa začnete kresliť nahá, váš sexuálny život sa môže radikálne zmeniť.

Predstava seba samej

Ženská sexualita je komplexný proces, do ktorého nemalou mierou prispieva aj predstava ženy o sebe samej. Kristen Radtke sa venuje sexuológii dlhé roky a všimla si mnohé podobné znaky, ktoré spájali ženy nespokojné s posteľným životom. Keď sa mali nakresliť, dominovali karikatúry zosmiešňujúce ich telo. Kresba je podľa tradície šamanov, bosoriek aj modernej vedy prax, pri ktorej vypíname tak trochu racionálny systém nášho bytia a dostáva sa k slovu podvedomie. Ak si podvedome myslíte o svojom tele niečo nedobré, pri kreslení to vypláva dokonale na povrch.

Prehnané a nespokojné

Ženy nespokojné samy so sebou. Príliš tučná, príliš veľký zadok, alebo príliš malý. Všetky negatíva tela sa prejavili v kresbe. Práve na postavičkách a ich označení sa dalo vyčítať, ako to žene klape v posteli. Čím viac negatív bolo označených o to menej radosti zo sexu žena mala.

Vygumujte si predsudky

Pozrite sa do zrkadla a nakreslite obraz samej seba. Označte si , čo považujete na kresbe za nie práve ideálne. Následne vezmite gumu a upravte postavu do podoby, akej chcete. Už len toto malé kúzlo môže zmeniť predstavu o vás samých. Pri ďalšom autoportrétovaní sa budete vidieť krajšou. Sama so sebou spokojnejšia a kvalitný sex pôjde ruka v ruke s kresbou, ktorá už nebude vašou karikatúrou.

Cieľ nie je dokonalosť

Portrétovanie nemá za cieľ, aby ste chudli, aby ste sa zmenili. Pomáha vám prijať samých seba a prestať o sebe myslieť v negatívnej rovine. Práve predsudky voči vlastnému telu spôsobujú, že len čo sa vyzlečiete, vaše telo hlási poplach. Od hanby po všemožné negatívne emócie, ktoré zabraňujú prežiť uvoľnený sex, pocity lásky, sebaúcty a tým aj viac orgazmov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #intimity #autoportrét

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...