Ako ho rozpáliť? Tomuto váš chlap neodolá!

Myslíte si, že romantická hudba ho rozpáli? Tak to ste vedľa ako tá jedľa a vôbec mu nerozumiete!

05.03.2015 17:00
sexi, sex, rozpáliť Foto:
Rozpáliť ho potrebujete. Občas určite, nech nie je nuda.
debata

Vyskúšajte z týchto tipov, deväť z desiatich ho určite rozpáli!

Spontánny sex

V kuchyni, v sprche alebo pracovni… Až 93 percent mužov prezradilo, že sa mu nedokážu ubrániť. Ak chcete „pritvrdiť“, tak svojho miláčika navštívte priamo v pracovni. Predtým si však obujte poriadne vysoké ihličky alebo vysoké čižmy, oblečte si „krátku sukňu“ a pekne sa namaľujte.

Šesťdesiatdevina!

Čo sa mužovi ráta viac, ako užívať si zároveň orálny sex a vychutnávať si pri tom jazykom aj vás! 69 je v sexe číslica, ktorá toho povie viac ako tisíc slov!

Vibrátor pre oboch

Ešte sa nečervenajte, ešte ste to nevyskúšali. Možno, že sú to práve sexuálne hračky, ktoré čakali na to, kým nimi konečne „okoreníte“ svoju fádnu spálňu.

Masturbácia

Skúste mu ju predviesť a už si nikdy nebudete myslieť, že radosť prináša iba vám.

Vysoké podpätky

ako by mohli v top desine chýbať. Väčšina mužov je z nich priam „hotová“. Ale počkajte, čo keby ste vyskúšali obuť sa do niečoho vysokého a sexi, no predtým sa zo všetkého vyzliekli? Ak ho chcete príjemne šokovať, no práve nie ste s ním, odfoťte sa „v takomto stave“ pred zrkadlom. Najlepšie, ak bude mať práve poradu.

Vo vírivke

Všetko je mokré a vy tiež, zároveň klzké a lesklé a vy sedíte navrchu. Obaja ste pri tom príjemne masírovaní. Už ste to vyskúšali?

Dole bez

Tak toto je prianie snáď každého zdravého muža. Žena, ktorá nenosí nohavičky. Alebo ich skrátka práve teraz nemá! Prekvapte ho, sadnite si oproti nemu a „nevinne“ rozkročte v tom najlepšom nohy. Ale pozor, týmto mu hovoríte: Chcem sex. Teraz!

Odzadu

Možno to pre vás nie je tá najpríjemnejšia poloha a orgazmus v nej nedosiahnete ťažko, ak vôbec, ale muži túto polohu milujú. Vidieť svoju milú na kolenách, prípadne ešte k tomu vo vysokých podpätkoch. No, jednoducho vzrušujúce!

Mini karneval

Aby sa vás váš muž „neprejedol“ alebo ste ho rýchlo nezačali nudiť, zahrajte sa mu občas na kohosi iného. Oblečte sa ako zdravotná sestra, preoblečte sa za dôslednú sekretárku alebo buďte na chvíľu prostitútkou, ktorá mu zastavila na ulici. Nechajte si za to mastne zaplatiť. Veď jasné, že len „akože“!

Orál

Presne tak. Nájdite muža, ktorý by ho nemal rád. Nenájdete. Ak ho váš priateľ nemá pravidelne, spomeňte si na túto sexuálnu praktiku aspoň vo chvíľkach, kedy sa s ním súrne potrebujete udobriť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #nohavičky #masturbácia #vibrátor #spálňa #vysoké podpätky #vírivka

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...