Flirt s kolegom! Ale ako ho bezbolestne ukončiť?

Bolo to vášnivé aj sexi. Ale z vašej strany je čas povedať "je koniec".

25.02.2015 09:00
Flirtovať s inými, aby ste prebrali k činu... Foto:
Je koniec, kolega to musí akceptovať.
debata

Začali ste si s kolegom. Spočiatku nevinné flirtovanie prerástlo do vášnivého vzťahu na pracovisku. Skôr sexuálneho, než citového. Ale už sa vám črtá čosi vážne a tak ste rozhodnutá vášnivý flirt s kolegom ukončiť. Pokiaľ možno, bezbolestne. Ako na to?

Viditeľne sa stiahnite. Nevysielajte mu signály, neprovokujte ho, ani s ním neflirtujte. Tvárte sa „akože nič“ a robte si svoju prácu bez ohľadu na jeho „významné“ pohľady počas dňa.

Určite za vami po takomto „divadle“ príde s otázkou v očiach „čo sa deje?“. A to je práve priestor na vaše vysvetlenie. Krátke, veď ste spolu nemali vážny vzťah. Vysvetlite mu, že končíte a aj prečo. Jednoducho sa vám črtá vzťah.

Niektorým chlapom to chvíľu trvá, predsa len, nezáväzný sex je priveľkým lákadlom a tak skúšajú aj po vašom vysvetlení, či sa im niečo nepodarí. Flirt sa z vašej strany skončil, tým pádom musíte ukončiť aj ostatné veci okolo toho. Žiadne spoločné obedy či kávy, o večerných „drinkoch“ ani nehovoriac. Na chvíľu by ste sa mali „vytratiť“ aj z partie kolegov, v ktorej sa z času na čas obaja ocitnete.

Nezaškodí, ak váš nový objav predvediete v práci. Stačí, ak vás napríklad pár razy počká pred firmou alebo si ruka v ruke zájdete na kávu do neďalekej kaviarne. Dávajte všetkým najavo, že niekoho máte a myslíte to vážne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #flirt #kolega #oniec

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...