5 vecí, ktoré miluje každý muž. Nielen v posteli!

Mužská mentalita podlieha pudu lovca. Idú si za svojim ako poľovnícke psy. Neudržíte ich doma, ak majú podvedomý pocit, že im niečo chýba.

22.02.2015 08:00
sexi bielizeň, erotika, intimity Foto:
Sexi bielizeň poteší muža kedykoľvek.
debata

Každý chlap má svoje špecifiká, ale v podstate mužskej DNA túžia po pár základných veciach, bez ktorých to doma bude škrípať a miesto lásky klíčiť nevera.

Pohoda

Potrebujú svoje pivo, svoj gauč, svoju televíziu, alebo hernú konzolu. Svoj svet. Samozrejme nie každý večer, ale ak nemajú aspoň jeden deň v týždni pocit slobody a uvoľnenia, nikdy to nedopadne dobre. Ušli z rodinného hniezda od mamy, nie preto, aby boli v ďalšom zajatí, ale preto, aby raz za čas sedeli s nohami na stole a boli hluční pri futbale.

Záujem partnerky

Bez neho ide z kopca každá láska. Záujem ženy je pre muža posvätný. Záujmom inej sa končí stará láska a začína nová. Záujmom dokážete muža stimulovať k výkonom. Je to ten záujem, vďaka ktorému sa bude cítiť stále alfa samcom. Bez tejto terapie neexistuje zamilovanie ani pokojný vzťah. Stačí iba sem – tam prísť, pohladiť po vlasoch. Opýtať sa na záľuby, na vášne, na túžby. Prísť a zviesť ho do postele. Toto muž potrebuje a je to prakticky osvedčená praktika žien, čo lovia ženáčov. Vedia, že len málo partneriek vo vzťahu dáva mužovi zostatok záujmu a sokyne sú ako supy. Nenechajte sa pre nezáujem obrať o lásku.

Vášeň

V sexe je číslo jedna. Nikdy si neľahnite do postele odovzdaná osudu a mužovi. Muži milujú divokosť a nespútanosť. Vždy si vyberú partnerku, ktorej v očiach planie túžba. Je to ako s autom. Po dobrých koňoch pod kapotou sa obzrú vždy a praktické rodinné vozidlo by zaň okamžite vymenili.

Ženské ozdoby

To platí doma, v posteli, aj v spoločnosti. Žena je mužova najväčšia ozdoba. Muži nenosia do spoločnosti šperky, ale baby ako diamanty. Ozdoby mu samozrejme chýbajú aj doma pri každodennom pohľade. Nie, natáčky sa nerátajú. V posteli je sexi oblečenie povinnou výbavou ženy, ktorá chce mať v manželskej posteli spokojného muža. Od vysokých podpätkov až po sexi kostýmy. Nie na každý deň, ale chlap musí vedieť, že viete zažiariť aj keď sa zhasne svetlo.

Novinky a vychytávky

Dostanete ho na ne nielen v posteli, ale aj v kuchyni. Vo svete počítačov, techniky, gurmánskych špecialít. Dajte mu priestor, aby občas mohol pustiť žilou rozpočtu, ktorý by mal mať rezervu aj na mužské radosti, exkluzívne vecičky, na mužské chute.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vášeň #erotika #mužská sexualita

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...