Štyri veci, bez ktorých sa chlapom sex neráta

Sex snov nemusí byť vôbec zložitý. Stačí, aby mal minimálne štyri atribúty, vďaka ktorým bude váš miláčik krochkať blahom.

21.02.2015 08:00
sex, orgazmus, intimity Foto:
K dobrému sexu potrebuje muž aj váš orgazmus.
debata

Orgazmus

Ide o ženský orgazmus. Sex bez toho, aby partnerka dosiahla vyvrcholenie, je pre muža tak trochu nedokončenou robotou. To sa mu samozrejme neráta tak veľmi, ako keď mu blahom stonáte a na hrudi spokojne pradiete. Pochopiteľne, že sa musí snažiť prioritne on, ale aj partnerka mu môže poradiť, pošepnúť, dať do toho maximum a vylepšiť sexuálny život, aby nebola tou, ktorá vo vyvrcholení zaostáva.

Vzdychy

Mĺkve ryby majú radi muži v akváriu. V posteli sa tichosť neodpúšťa. Ak partnerka nemá dostatočný hlasový prejav, muž to vníma ako zlé znamenie. V mysli preto vyratúva, či sa to žene nepáči, je príliš konzervatívna, hanbí sa, alebo má množstvo ďalších dôvodov, ktoré jej bránia robiť dobre jeho ušiam.

Orálny sex

Už je takou bežnou súčasťou milostných hier, že nemá zmysel o ňom diskutovať. Nemusí to byť povinná jazda, ako vo verejnom dome, ale predsa len si muž vychutná, ak jeho penis vezmete medzi ďasná. Počas predohry, alebo aj pri milovaní. Stačí pár ťahov perami a uvidíte, ako mu to sex a potešenie u neho osvieži.

Spontánnosť

Musí byť. Aj v prípade, že ste od rána dohodnutí, že dnes pôjdete do perín viac ako len zaželať si dobrú noc. Muž, ktorý je v pozícii prehovárača na posteľné radovánky si zasexuje, ale neužije. Je to podobné, akoby dostal darček k narodeninám zabalený v škatuli od topánok. Spontánne nadšená partnerka zo sexu je tou správnou chuťovkou, ktorá dokáže aj bežnými polohami uhrať super sex.

BONUS

Ak chcete byť dnes večer k partnerovi na rozkoš naozaj štedrá, hodí sa kostým a lá prostitútka. Samodržky, podpätky, lákavé nohavičky. Žiadny chlap neodmietne slávnostné menu priamo do postele…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #rozkoš

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...