Nešťastne zamilovaná do... A zasa ťaháte za kratší koniec

Zamilovali ste sa, ale zasa do nesprávneho? Čo môžete čakať?

24.02.2015 13:00
láska, rozchod, žena Foto:
Čo sa dá robiť? Opäť to nevyšlo!
debata

Nešťastná láska dá človeku poriadne zabrať. Večné striedanie nálad, pocit absolútneho šťastia a po ňom – zúfalstvo. Poznáte to aj vy? Prežili ste takúto nešťastnú lásku?

Zamilovaná do „aférky“

Hoci si to nielen vy, ale aj váš milenec opakujete stále dookola, fakt, že ide len o aférku s jasným koncom, neberiete na vedomie. Vaše srdce pri ňom bije ako splašené a po super sexe vám v hlave okamžite začína bežať film s názvom „spoločná budúcnosť“.

Čo sa stane: Vy nebudete chcieť pochopiť, že je koniec a urobíte všetko preto, aby ste ho pri sebe udržali. Scény, vydieranie, prosby… Až do úplného vyčerpania.

Zamilovaná do kamaráta

Poznáte sa roky a zrazu sa naňho pozeráte v inom svetle. Prečo ste doteraz nevideli, aký je super? A prečo musí niekoho mať? Nech je s vami! Tak veľmi ho chcete. Máte rovnaký zmysel pre humor, nemáte pred sebou tajomstvá (až na to jedno, že ho zúfalo milujete), páčia sa vám rovnaké filmy…

Čo sa stane: Časom mu to poviete. A on? Len sa usmeje a povie, že je neskoro. Aj on vás kedysi miloval, ale práve ste niekoho mali. A tak ho to časom prešlo. A teraz je už inde a vás chce mať vo svojom živote ako kamarátku. Smola! Prešvihli ste svoju chvíľu.

Zamilovaná do šéfa

Už keď vás prijímal do zamestnania ste pri ňom koktali celá červená. Je taký sexi! A šikovný! A krásne sa usmieva. A ako sa dokáže baviť s ľuďmi. Robíte, čo viete, ale on vás berie len ako zamestnankyňu. A zo samej lásky nie ste schopná ani plniť zadané úlohy. Fantazírujete počas celej pracovnej doby.

Čo sa stane: Ak je šéf profesionál, bude si držať odstup. Dá vám jasne najavo, kde sú hranice vášho pracovného vzťahu. Ak to nepochopíte, predvedie vám, aký dôrazný dokáže byť. Ak nie je profesionál, môže sa stať čokoľvek…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #šéf #kamarát #sklamanie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...