Doprajte si sex s príchuťou podľa vlastného výberu

Posteľné radovánky môžete okoreniť! Napríklad takto:

18.02.2015 17:00
čokoláda, sex, posteľ, žena Foto:
Čokoláda sa do postele hodí.
debata

Viac zábavy v posteli? Potom sa sústreďte aj na iné zmysly, napríklad na chuť. A posteľné radovánky si okoreňte napríklad sladkými jednohubkami. Čo sa oplatí servírovať v posteli?

Čokoládový krém

Namaľujte si niečo sladké na telo. Čokoláda chutí každému, tak si pripravte takú, ktorou prekvapíte vášho partnera. A kam si ju dáte, je už iba na vás. Sladké ochutnávanie vášho tela už nechajte na neho.

Šampanské

Šampanské jednoducho patrí do postele. Už jeden dúšok znamená, že vás čaká niečo výnimočné a vzrušujúce. Ľady sa roztápajú a pri popíjaní šampanského sa hriešne myšlienky len tak hrnú, nemyslíte?

Šľahačka

Ach, klasika! Ale vyskúšali ste ju už niekedy? Dajte si ju k posteli a počkajte na tú správnu chvíľu. A keď príde, už ju budete jesť z partnerovho tela. Jej použitie je už iba vo vašich rukách. Tak popustite uzdu fantázii.

Vychladený melón

Maratón plný sexu a potom… Sladké odpočívanie v posteli a načerpávanie novej energie. Nakrájajte osviežujúci melón a vlastnoručne ním nakŕmte partnera. Alebo to urobte navzájom. Ďalšie kolo vášne nenechá na seba dlho čakať, uvidíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #čokoláda #šampanské #chuť

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...