Žena v znamení ryby: Na roztrhanie, občas plačlivá

Na Valentína určite nikdy nie je sama, lebo status single ženy narodené v druhej polovici februára a v prvej marcovej, nepoznajú. Všetci ich chcú!

23.02.2015 11:00
debata
Žena v znamení ryby. Veľmi ženská, vie sa aj... Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie ryby, ryby Žena v znamení ryby. Veľmi ženská, vie sa aj rozzúriť.

Túžia po nej

Astrológovia túto ženu opisujú trochu prehnane. Túži po nej každý muž, všetci ju chcú, muži jej najviac rozumejú, robí, čo si oni prajú. No čo viac si priať? Ona mužov nechá, aby sa prejavili ako gentlemani, dá im priestor, aby sa realizovali, bude ich počúvať, neupne sa na nich, má aj svoj svet… Muž po jej boku ju bude za toto všetko veľmi rád ochraňovať.

Veľmi ženská

Vraj je rovnako ženská, či je zima alebo leto. V zime si obuje vysoké čižmy nad kolená, na vyzývavom podpätku a začne trošku posilňovať, aby bola rovnako zvodná aj na pláži v bikinách. Oblieka si tie najženskejšie veci. Takto nejako si teda muži predstavujú ženu, s ktorou by chceli stráviť život. Navyše, debata s ňou je rozprávková. Muž sa pri nej cíti ako doteraz nikdy.

Vie aj vybuchnúť

Jej chyby vyplávajú na povrch až po svadbe. Dovtedy sa snaží v sebe všetko tlmiť, neodplaší predsa muža, o ktorého jej ide. Na čo prudko reaguje, je lenivosť manžela. Ak teda chce ležať na diváne počas toho, ako ona vysáva, príde jednoznačne k hádke. Ak by sme spomenuli aj krutosť alebo sarkazmus, oheň by bol na streche.

Ryba mlčí

Samozrejme, nemôžeme zabudnúť na ich mlčanlivosť, ktorá sa týka aj mužov, narodených v tomto znamení. Ryba mlčí. Z celého zverokruhu má najviac tajomstiev. A, pôsobí zasnene. Ako ozajstná ryba je veľmi sentimentálna a citlivá. Vidieť ju plakať, nie je nič neobvyklé, naopak, spraví tak zakaždým, keď má dôvod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tajomstvo #znamenie ryby #ženskosť #sentimentalita #mlčanlivosť

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....