Už plánuje útek zo vzťahu! Takto to spoznáte

Počúvajte váš inštinkt, občas vám napovie celkom presne.

13.02.2015 17:00
vzťah, komplikovaný vzťah, rozchod Foto:
Schyľuje sa k rozchodu?
debata

Vyhýba sa rozhovorom, je akýsi iný, nie je s ním reč a akosi podozrivo často je preč z domu. Iste, jeho dôvody sú ešte stále uveriteľné, ale vy verte inštinktu. Zdá sa vám, že vzťah je na konci? Tak to tak zrejme bude.

Tu sú znamenia

Mlčí alebo pozerá nikam. Vyhýba sa vašim otázkam, nemá náladu komunikovať, vždy vás nejako odbije. Hoci je mu jasné, že rozhovoru sa jedného dňa nevyhne, odkladá ho, ako môže. Najradšej by iba potichu zmizol s úsporným „ahoj, už to nemá zmysel ťahať ďalej“.

Je viac preč ako doma. Nie, nechodí s kamarátmi, čo je prvá podozrivá vec. Večne je „v práci“, no nevracia sa z nej nijako unavený či nešťastný. Skôr pozorujete opak. Kam chodí, netušíte. A už ste vzdali snahu dozvedieť sa to.

Vyhýba sa konfliktom, priam úzkostlivo. Kedysi ste sa pohádali a o pár minút ste si padli do náručia a bolo po všetkom. Teraz je medzi vami už len ťaživé napätie, nikdy nevybuchne, len okolo seba opatrne chodíte. Vy zo strachu, aby ste to ešte viac nepokazili, mlčíte.

Už nechodí do vašej partie, neberie vás do tej jeho. Voľný čas trávite oddelene. Akosi nemá potrebu to vysvetľovať, iba vám to oznámi ako fakt. Občas si zájdete spolu na večeru, ale je to preňho vlastne „povinná“ jazda, ktorú si rozhodne neužíva. Vezme vás niekam, lebo ste ešte spolu.

A napokon sex! Nielenže sa mu vyhýba, ale ak aj nejaký sex máte, je celkom vlažný a vlastne celý o ničom. Nespoznávate ho, ocitli ste sa v pozícii niekoho, kto čaká a čaká. A on sa odhodláva urobiť ten vážny krok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #útek #koniec #mlčanie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...