Nový fenomén: Nájdite si lásku na Valentína

Byť sám na Valentína, aj ako prežiť Vianoce bez darčekov. Pritom je stále dosť mladých žien a mužov, ktorí tento sviatok vyškrtli zo svojho kalendára.

12.02.2015 17:00
Valentínska diskotéka Foto:
Valentínska diskotéka vám môže priniesť zaujímavé príležitosti na zoznámenie.
debata

Možno aj preto, aby jediné kvety neboli od otca, rozhodli sa sviatok zamilovaných neoslavovať. Najnovší trend ale hovorí, že Valentín je najvhodnejším dňom, kedy zapáliť lásku medzi dvoma ľuďmi. Z pragmatického hľadiska tak nikdy nezabudnete na výročie.

Oslávte Valentína s kamarátmi

Nehovorte, že ste v partii kamarátov jedinou single lady. Buďte tou, čo zorganizuje medzi vašimi kamarátmi, kolegami a známymi žúr pre jednotlivcov. Každý dovedie niekoho, kto je sám, ale netúži ostať osamelým vlkom do dôchodku. Zábava, pár rečí, spoločenských hier a na sviatok zamilovaných sú všetci akosi viac otvorení láske. Zrazu zistíte, že je stále dosť mužov, s ktorými by ste si mali čo povedať nielen na Valentíne, ale aj v živote.

Rande na slepo

Prečo nie? Kašlite na škrupule a užite si Valentína v znamení skutočnej zamilovanosti. Na inzerát, z internetu, alebo len tak s niekým naslepo. Uvidíte, že je to strašne sexi, sedieť s mužom, ktorého oťukávate, vymieňate si úsmevy a čakáte, čo z toho bude. Omnoho viac "zamilovaná“ atmosféra, ako keď idete so stabilným partnerom na večeru. Tam už chýba tá chémia, ktorá je pre zamilovaných príznačné. Skúste si ju vychutnať omnoho intenzívnejšie ako všetci tí, čo chystajú prekvapenie na Valentína pre svoje staré lásky.

Nechajte sa zbaliť

Buďte v tento deň otvorená láske. Hovorí sa, že svet je jedna veľká energia. Otvorte svoje sonary na lásku. Neodpovedzte mužovi na otázku koľko je hodín iba tak stroho. Skúste svoje srdce naladiť na frekvenciu lásky a svätý Valentín sa pokúsi v tento deň zariadiť, aby bol anjelom strážnym vašej novej lásky.

Kedy, ak nie dnes?

Približne 30 percent populácie zažije sex na jednu noc. Z toho asi len 10% tento zážitok hodnotí ako pozitívny. Lenže sex môže byť aj vstupnou bránou do dokonalého vzťahu. Obvykle sa radí, aby ste hľadali spoločné záujmy, ciele, životné priority a porozumenie. Lenže aj sex na prvom rande o človeku veľa prezradí. Kedy ak nie na Valentína vhupnúť do poznania sexu na prvom rande? Možno skončíte medzi tými tridsiatimi percentami, ktorým to bude stačiť na jednu noc. Lenže je dostatok žien, ktoré jednu noc rozvinuli na celý život. Valentínsky sex nemusí byť doménou iba šťastne zadaných. Rovnako sa môže týkaj aj budúcich zadaných.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #flirt #Valentín #diskotéka #hľadanie partnera

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...