Valentínsky sex s puncom originality

Sviatok zamilovaných si dnes žiada aj viac ako bežnú Valentínku.

14.02.2015 07:00
Milovanie na Valentína Foto:
Milovanie na Valentína by malo mať nápad a vymykať sa tradičnému štandardu.
debata

Sex patrí do vzťahu ako soľ do polievky a preto zakončiť sviatok zamilovaných inak ako horúcim milovaním sa prakticky nepatrí. Valentín je raz v roku a preto si môžete dopriať aj trochu viac „zamilovanosti“ ako po iné dni.

Všetko už bolo vymyslené?

Tradičný problém bežných spální. Čo sa dá v sexe vymyslieť, keď ste už svojich päť polôh vystriedali? Koľko ľudí, toľko chutí a polôh je na svete viac, ako dokážete vystriedať počas valentínskej noci. Ako prvé skoncujete s ležaním. Valentín je predsa o zamilovaní. Preto si dnes vyskúšajte polohu posediačky, zozadu aj v stojí. Zmeňte postoj pri milovaní, zážitku to prospeje a vy budete nadšení.

Vráťte sa v čase

Bežné partnerstvo si už ani nespomenie na chvíle, keď „bolo s kým, ale nebolo kde“. Zaspomínajte si. Vybehnite spoločne do kina, na prechádzku, kamsi do reštaurácie a hádžte na seba zvodné pohľady, stimulujte svoju vášeň navzájom. Infikujte sa túžbou po sexe a nech to medzi vami iskrí ako na strednej, keď ste chceli tak veľmi, až vám horeli lýtka a od nich sa chytilo celé telo. No a potom vezmite kľúče a zamierte domov. Užite si ten pocit, že nemusíte ostať na internátnej chodbe, či kdesi na toalete. Zabaľte sa do voňavých perín a užite si láskanie. Uvedomte si, koľko toho máte a ako vám je dobre. Ak správne prežijete večer, poďakujete si navzájom za lásku a nehu, sex bude jedna báseň bez ohľadu na polohu.

Skúste korenie

Nebude to body shot, ale korenie v zmysle pikantnej erotiky. Film Päťdesiat odtieňov sivej sa dostáva do kín práve v čase Valentína. Možno ste nedostali lístky na svoje miesto v kine. Nevadí. Polovička sa poteší, ak je pár sado – maso ťahov ukážete vo vašej posteli. Nielenže ukážete, že je vo vás niečo, čo doteraz nepoznal, ale zároveň sa budete cítiť ako hviezdy strieborného plátna v hlavnej úlohe. Tomu sa povie poriadne horúci Valentín.

Zamilovaná nahota

Zabúdame byť spolu nahí. Prežívať tie nádherné pocity z túlenia dvoch nahých tiel. Chvíle nahoty sa eliminovali na chvíle predohry. Nahota je človeku prirodzená. Dvom zamilovaným najprirodzenejšia. Vstaňte v sobotu ráno z postele a neoblečte sa. Robte bežné veci spolu vo svojej nahote. Objímajte sa, raňajkujte a keď dotyky vašich tiel pocítia túžbu po spojení, oddajte sa milovaniu. Pokojne aj viac ráz za deň. Nahota bude stimulovať nielen sexuálnu túžbu, ale aj lásku a vzájomnú nehu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #milenec #Valentín #nápad #ako potešiť

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...