Najoriginálnejšie valentínske vyznania lásky

Fľaša, kvety, bonboniéra neurazia, ale nie sú niečím, kvôli čomu by sa partner pre sviatok zamilovaných zapálil.

10.02.2015 16:58
Valentín - prianie - vyznanie Foto:
Dajte vášmu drahému jedno z najkrajších vyznaní lásky.
debata

Pozvanie na dobrý stejk je už osvedčenou klasikou, ktorá nevybočí z tradície lásky cez žalúdok. Lenže vyznaní lásky je celá plejáda. Prečo povedať partnerovi, že ho ľúbite tak, ako by to spravila každá iná. Buďte originálna

Sexi zostrih

Hovoríme o pohlaví. Menej zásadnú zmenu strihu na hlave si totiž partner niekedy ani nevšimne. To, čo nosíte v nohavičkách bude však okamžite ohodnotené. Chĺpky na ohanbí sú ako nepopísaná tabuľa, kde môžete s pomocou žiletky doslova čarovať. Iniciála nášho partnera, srdiečko, alebo obrázok. Fantázii sa medze nekladú a nezabudnite, že vaše lono unesie aj vyššiu dávku kreativity

Láska ide cez posteľ

Dokonca omnoho efektívnejšie ako kariéra. Dajte vášmu drahému jedno z najkrajších vyznaní lásky, noc plnú vášne. Keď muži žiadali od dievčat prvý sex, obvykle začínali otázkou, či ich miluje. Preto stále pokladajú za jednu formu najkrajších vyznaní lásky milostné maratóny. Môžu byť navyše originálne, ak stavíte na nové polohy, mejkap do postele alebo sexi negližé. Premeňte sa na anjela, sestričku, žiačku, alebo nebezpečne nadržanú mrchu. Partner príjme originálne vyznanie aj bez slov.

Pocit na nezaplatenie

Povedať ľúbim ťa a podarovať bonboniérou so srdiečkom a bozkom. To je dôvod, pre ktorý príde mužom Valentín nesmierne umelý. Originálnym darčekom bude niečo nekonvenčné. Muži si potrpia na unikáty, prototypy, exkluzívne série. Pritom nemusí isť o extra drahý artikel. Dá sa zohnať niečo výnimočné pre neho od kávy, cez pivo až po koňak. Všetko, čo bude mať punc limitovanej edície, alebo chuti výnimočnosti sa počíta. Pozor, správne podať darček je nesmierne dôležité. Pokojne vyzdvihnite, že len pravý muž si zaslúži pravý dar. „Zabaľte“ mu do darčeka aj charizmu alfa samca. Valentín ho konečne začne baviť.

Vlastnoručná práca

Kupujeme si dary, objednávame ich z Číny aj Ameriky. Vlastná tvorivosť sa začala považovať za menejcennú. Partner však ocení, ak mu dáte niečo od srdca, vyrobené vlastnými rukami. Stavte na originály, ktoré mu povedia, že ste s prípravou darčeka strávili viac času, ako bolo potrebné na vyťukanie PIN kódu na debetnej karte. Dajte si záležať na ručnej práci. Keď už ide o tie ruky, prirodzene aj malé predstavenie vašej masturbácie môže byť súčasťou tvorivého darčeka. Ale to už je nočná kapitola..

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Vyznanie #Valentín #ako potešiť

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...