Ako dlho budem ešte single?

Trvá váš single status pridlho? Tak so sebou niečo urobte.

10.02.2015 15:00
žena, smútok, single Foto:
Stále bez chlapa?
debata

Nie ste single mesiac ani rok… Váš status trvá už vyše troch rokov. Ste z neho patrične nervózna a snažíte sa, ako viete. Chlapa hľadáte v práci, po baroch aj na internete. Nech robíte čokoľvek, vzťah sa jednoducho nečrtá. Prečo?

Ste nervózna ako hrom! Máte tesne po tridsiatke a tak veľmi chcete chlapa! A rodinu. A spoločný byt. No zatiaľ, čo po všetkom túžite, z práce vedú vaše kroky do síce útulného, ale tak veľmi prázdneho „jednoizbáku“. Nemáte v ňom pokoj. Padá na vás depresia. Ste smutná a nervózna… A je to na vás občas vidieť.

Chytí vás panika v momente, keď z vašej single partie nenápadne odíde ďalšia kamarátka. Zostali ste už len dve. Vy a vaša kolegyňa. Milá a šikovná „baba“, ktorá takisto hľadá a túži, ako vie. Kruh slobodných kamarátok sa zužuje a dosť často vás z toho rozbolí hlava. Strach vo vašich očiach, že zostanete už len vy, je čitateľný.

Máte kopec času a zaoberáte sa výlučne sama sebou. Každú chybičku sa snažíte vylepšiť a posúvať sa k absolútnej dokonalosti. Ste maximálne spoľahlivá v práci, ste super spoločníčka v kruhu kamarátok. Ste vždy tip-top, dokonalá postava, decentný mejkap, oblečená podľa trendov… Vaša snaha o dokonalosť udiera do očí, no za dokonalým zjavom sa schováva dievčatko, ktoré túži po jedinom, láske svojho muža snov.

Ako sa teda zbaviť nenávideného statusu? Uberte zo všetkého. Zo strachu, z paniky aj z dokonalosti. Prestaňte úporne hľadať a pátrať, chvíľu si len tak plávajte životom. Nalaďte sa na spokojnú vlnu, zbavte sa strachu. Ak budete spokojná so svojím životom, hoci je single, začnete do okolia vyžarovať inú energiu. A vycítia to aj muži. Zrazu sa pre nich stanete žiadanou a príťažlivou. Doprajte si takúto zmenu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #partner #panika #trápenie

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....