Galantný muž v znamení vodnára: Nudiť vás nebude!

Ako kamarát je vraj vodnár ideálny. Ale vo vzťahu? To je už podľa astrológov "na zváženie".

10.02.2015 11:00
debata
Muž v znamení vodnára. Foto: SHUTTERSTOCK
vodnár Muž v znamení vodnára.

Všetci sú priatelia

Čudné na vodnárovi je v prvom rade už to, že sa tvári, akoby bol spriatelený s celým svetom. Vyvoláva tým podozrenie, že má len povrchné priateľstvá a o nepriateľoch len nechce hovoriť. Pre ženy, ktoré žijú s partnerom narodeným v druhej polovici januára a v druhej polovici februára, to nebude prechádzka ružovým sadom. Hlavne, keď si uvedomia, že vodnár na nich robí akési pokusy. Čo žena, to experiment.

Kopec koníčkov

Nie je rád šéfom, kde sa však cíti ako ryba vo vode, je pracovný tím. Koníčkov má kopec, čiže žiadna žena nemá šancu unudiť sa s ním k smrti. Tak aj vyzerá jeho život. Neustále sa v ňom niečo deje. Nielen zaujímavé dobrodružstvo, vodnára dobehnú aj konflikty a ťažkosti, nečakané zvraty. Jeho život sa nápadne podobá telenovele. Poviete si možno: Veď toto sa nemôže niekomu stať.

Všetko analyzovať

V niečom muž v znamení vodnára pripomína ženu. A síce: Všetko analyzuje. Do špiku kosti! Keď príde z prvého rande, rozoberá si každý detail. Kde asi urobil chybu, čo sa mu podarilo. Čo si dotyčná o ňom pomyslela, resp. mohla pomyslieť. Čo radšej mohol zamlčať, s čím sa príliš nechváliť. Tajomstvá neznáša. Žena je ich plná a každé jedno chce odhaliť. (Záľubka z detstva).

Tajomné ženy uspejú

Paradoxne ho však priťahujú tajomné ženy. Ak by mal dostať všetko naraz „prečítané“ v prvý deň, ušiel by, lebo by ho to omrzelo. On potrebuje skúmať, experimentovať! Čo ale bude ženu, ktorú zvádza, na vodnárovi baviť? Lebo aj o to ide! Získa si ju svojou galantnosťou. Vodnár je ten, ktorý sa vie k dáme správať. Otvára jej dvere, vyzlieka ju z kabáta a na rande chodí s kvetom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #konflikt #experiment #tajomstvo #znamenie vodnár #galantnosť

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....