Ako sa zmení muž pár mesiacov pred rozchodom?

Bez bosoráctiev, krištáľovej gule aj vešteckých schopností vie žena odhadnúť, či sa jej vzťah blíži k záveru.

07.02.2015 08:00
láska, vzťah, problém Foto:
Odchádzajúci partner s vami nemá chuť zaspávať a prebúdzať sa.
debata

Možno ste si sľúbili lásku na celý život, ale zrazu máte pocit, že minimálne jeden z vás pri tomto záväzku poriadne klamal. Všímajte si hlavné znaky, v ktorých sa chlap zmení, ak už preradil na vzťahovej križovatke k najbližšiemu e­xitu.

Zmeny v spánku

Málo kto si všimne v partnerstve taký detail, ako je zmena spánkového rytmu. Partner, ktorý už neplánuje dlhšie zotrvávať vo vzťahu automaticky a podvedome prestáva niektoré rituály vykonávať spontánne a spoločne s vami. Nemusí ísť o neveru, ani vedomé konanie. Jednoducho s vami nemá chuť zaspávať a prebúdzať sa, hoci na to nemá významnejšie dôvody. Takto sa menia muži pred tým, ako sa rozhodnú vzťah označiť za niečo, čo im je na oštaru.

Menej spoločného

Ten pocit, že sa poznáte sto rokov, hoci ste spolu týždeň pozná každá zamilovaná dvojica. No a potom prichádza často pocit, že si nemáte čo povedať. Všetko je iné a nachádzate veci, ktoré ani zďaleka s vami nemajú nič spoločné. Čo sa to deje? Odpútanie sa od vzťahu môže prichádzať aj bezdôvodne. Ako hovoria zástancovia karmy, dali ste si čo ste si mali a treba ísť ďalej. Ak si všímate, že partner už má čoraz menej spoločného s vami a čím ste dlhšie spolu, akoby ste sa menej poznali, je už na odchode.

Neha

Nebudeme hovoriť o sexe, pretože sex môže s vami mať partner aj vtedy, keď už má kufre zbalené a pri aute ho čaká iná. Preto vôbec nemusíte hodnotiť intenzitu, či frekvenciu sexu. Na tú vplývajú všemožné faktory, pričom koniec vzťahu či nevera len nepatrne. Ak partner chce z kola von, odrazí sa to na nehe. Zrazu si vie nájsť milión výhovoriek, prečo niečo nemôže, nedokáže byť s vami, nevie vás potešiť, pritom kedysi to bolo presne naopak. To nie je každodenný život, ale začiatok konca.

Začína hľadať nové uplatnenie

Nehovoríme o typoch, ktoré potrebujú mať stále niečo nové a prekonávať limity. Lenže takých chlapov je hŕstka a spoznáte ich okamžite. Problém je, ak bol niekoľko rokov so sebou spokojný a zrazu potrebuje zmenu. Dokonca to otvorene hovorí. Na tom by nemuselo byť nič zlé, ak sa snaží motivovať k zmene aj vás, prípadne veci skúšate robiť spoločne. Ak sa radšej osamostatní a má pocit, že ste brzdou, hoci on chce dávať v živote plyn na podlahu, radšej povoľte zovretie. Aj tak ho dlho neudržíte. Už zatočil zo spoločného života von najkratšou možnou trasou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nevera #zmena správania

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...