Plánujete valentínske rande? Máme tri tipy, kde ho stráviť

Možno ho s partnerom odmietate, ale možno patrí valentínsky sviatok zamilovaných medzi dni, ktoré si chcete vychutnať ako pár naplno. Máme tipy, kde.

05.02.2015 09:00
Kde stráviť sviatok zamilovaných? Foto:
Kde stráviť sviatok zamilovaných?
debata

Ak ešte neviete, ako bude vyzerať vaša budúca sobota, keď bude v kalendári 14. február, možno vás inšpirujú pár našich tipov.

Delikátna večera

Na mysli rozhodne nemáme údené koleno a pohár piva, hoci aj to asi dokáže potešiť obe pohlavia. Ale na sviatok zamilovaných skúste otestovať vychýrenú reštauráciu. Rezervujte si vopred stôl, pozrite si menu a pripravte sa. Skúste ochutnať delikatesy známe ako afrodiziaká. Ak sú k dispozícii ustrice, choďte do toho. Nepohrdnite pohárikom šumivého vína, ani čokoládovým dezertom. Prežívajte pôžitok na jazyku a v žalúdku. Ale s mierou, aby ste potom ďalší pôžitok absolvovali aj doma v spálni.

Návrat do minulosti

Ste spolu už pár rokov, ale stále máte v pamäti vaše prvé skutočné rande. Bolo to v študentskom podniku s typickým hlukom a stenami polepenými plagátmi? Alebo v cukrárni, kde robili skvelé veterníky? Tak si to zopakujte. Vráťte sa na miesto vášho prvého stretnutia a privolajte si nostalgicky sladký pocit začiatkov vašej lásky. Samozrejme, môže sa stať, že miesta, na ktoré ste kedysi spolu chodili, dnes už vyzerajú celkom inak. Fantázii sa však medzi nekladú. Skúste obdarovať partnera darčekom v duchu takých, ktoré od vás dostával na začiatku vzťahu.

Kino plné erotiky

Nie náhodou tvorcovia filmu Päťdesiat odtieňov sivej naplánovali premiéru pár dní pred dňom svätého Valentína. Ak sa teda chcete pozrieť na túto novinku a zároveň si užiť trošku erotickej atmosféry, vyrazte do kina. Je síce pravdepodobné, že bude plné párov, ktoré rozmýšľali podobne, ako vy. Ale čo na tom. Dôležité je, čo sa bude diať po kine. A v tom už budete určite len sami dvaja medzi štyrmi stenami vášho bytu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #kino #večera #tipy #Valentín #miesto

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...