Muži a ich pýcha! Len neurobte chybu

Tak tieto veci muži naozaj nepochopia! Veď ide o ich auto.

04.02.2015 11:00
muž, auto Foto:
Muži a ich pýcha na štyroch kolesách.
debata (6)

Keď ide o ich auto, pýchu na štyroch kolesách, sú až prehnane starostliví, úzkostliví či priam lakomí až sebeckí. Keď si konečne mohli kúpiť také, po akom dlhšie túžili, myslite na to, že už akákoľvek veta z vašich úst smerom k ich autu by mala byť premyslená. Inak… Áno, poriadne ich naštvete.

To čo je za farba? Horčicová?

Pozor! Váš drahý si vybral ultra novinku, čo sa farby karosérie týka. Čo na tom, že vám spomínaný odtieň pripomína niekoľkodňovú otvorenú horčicu v chladničke. Žiadne žarty na túto tému, pretože za tento špeciálny odtieň si poriadne priplatil.

Mám ti pomôcť zaparkovať?

Má v aute asi „milión“ rôznych senzorov, ale kým sa vtesná na jediné voľné miesto v nákupnom centre, trvá mu to roky! Musí byť opatrný, aby svojho nového tátoša neoškrel. A tak mu ponúknete pomoc, pretože sa považujete za profesionálku v parkovaní. Už nikdy to nerobte… Prečo? Pre kľud vo vašom vzťahu.

Tohto macka som ti kúpila do auta, aby ťa strážil

Museli ste sa zblázniť! Jeho nové silné a úžasné auto má okupovať modrý usmievavý macko? Ak mu ho aj nanútite, počítajte s tým, že hneď, ako zostane v aute sám, macko poputuje na dno batožinového priestoru alebo ho jednoducho niekde „stratí“.

Za chvíľu som späť, daj mi kľúče od tvojho auta

Nie bez špeciálnej inštruktážnej jazdy či viacerých. Nové auto nie je bicykel a len tak vám ho nepožičia. Musí si byť stopercentne istý, že mu „neublížite“: A to zistí len v teréne, keď bude sedieť vedľa vás a dozerať na každý váš krok.

Mám tu svoju SOS taštičku krásy, kam si ju môžem schovať?

V jeho novom aute má všetko svoje presné miesto! A na vaše „hlúposti“ naozaj toho priestoru veľa nie je. Tak si svoje rúže a očné tiene radšej noste so sebou v kabelke a na SOS taštičku v jeho aute sa nespoliehajte. Mohlo by sa totiž stať, že keď ju budete naozaj potrebovať, tak ju nenájdete. Zmizne.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #muži #auto #pýcha #opatrnosť

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...