A dosť! Už im nedovoľte, aby vám pili krv

Tieto tipy ľudí z vášho života pošlite preč. Uľaví sa vám.

30.01.2015 11:00
hádka, kancelária Foto:
Opäť sa vás ktosi snaží využiť?
debata

Ľudia, ktorí vás zraňujú

Už roky ste uväznená vo vzťahu, v ktorom ste viac nešťastná ako šťastná? Trávite sobotné večery s kamarátkou, ktorá vás po celý čas nepustí k slovu a dookola riešite jej problémy, z ktorých vás nenormálne bolí hlava? Je na čase urobiť rázny krok a s týmto typom ľudí sa rozlúčiť. Bolestivé? Možno áno, ale po čase sa vám určite uľaví.

Ľudia, ktorí vás využívajú

Suseda, ktorá si na vás spomenie len v momente, keď odchádza na predĺžený víkend a nemá sa jej kto postarať o mačku? Či kolegyňa, ktorá nemá problém uprostred polročných uzávierok odletieť na týždeň do Thajska a všetko nechať na vašej „hlave“? Dosť! Odmietnite byť ich večnou poistkou, ochotnou tolerovať ich žiadosti či výlety na poslednú chvíľu. Dajte im najavo, že vás obťažujú.

Ľudia, ktorí vám klamú

Opäť ste vášho partnera prichytili pri klamstve. Zraňuje vás neustále doťahovanie sa a vyzvedanie. Chcete mať niekoho, komu sa dá veriť. A kamarátka? Aj tá vás iba ťahala za nos a keď sa jej to hodilo, všetky sľuby či dohody zrušila obyčajným „prepáč“. Už toho máte dosť! Vy ste čestná a spoľahlivá, tak sa obklopte podobnými ľuďmi a budete spokojná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ľudia #klamár #kamarátka #využívanie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...