Ako zariadiť, aby nemyslel na neveru?

Iba chcieť nestačí. Ak túžite po vernom partnerovi, bude potrebné mať viac ako iba sen o tom, že naveky budete patriť jeden druhému.

25.01.2015 08:00
sex, vzťah, intimity, láska Foto:
Dajte mužovi na známosť, že je pre vás pán božský.
debata

Pri nevere platí, že bez vetra sa ani lístok na strome nepohne. Dokonca aj pri mužoch, ktorí akoby mali gén nevery v krvi sa dajú ich pohnútky udržať na uzde, len musíte vedieť, ako držať opraty.

Pravidelný sex je základným kameňom

Muži nie sú tí, ktorí by túžili po sexuálnej zmene častejšie ako ženy. Aj nežnejšie pohlavie má rado korenie milostného života, no muži sú tí, ktorí omnoho rýchlejšie dokážu hľadať oživenie a uspokojenie aj mimo domáceho prostredia. Preto ak chcete vernosť až za hrob, treba sa zmieriť s tým, že frekvenciu sexu bude určovať aktívnejšia polovička. Ak je kvantita dostatočná, potom ostáva doladiť len maličkosti.

Milovanie pestré ako strava

Aké to vlastne je? V podstate možno povedať, že je to ako s obľúbeným jedlom, každému vyhovuje niečo iné, ale základom je pestrá strava. Teda novinky, nové polohy, milostné experimenty. Dlhé milovanie striedané s rýchlym sexom, nehu je potrebné kombinovať s vášňou až drsnosťou. Nesmieme zabudnúť aj na zmenu úpravy na ohanbí. Muž totiž túži spoznávať ženy práve kvôli tomu, aby okúsil niečo nové. Ak mu viete dať novinky vy, načo by si zaťažoval svedomie, peňaženku nervy komplikovaním vlastného života?

Dajte mu súhru

Pri nevere je sexuálne neuspokojenie hlavnou témou. Druhou najčastejšou príčinou, prečo vám ujde za inou, alebo si aspoň odskočí, je nepochopenie jeho mužských záležitostí. Nehovoríme o veciach, ktoré pochopí len pivný kamarát. Muž potrebuje byť pre vás malým stredom vesmíru, tak trochu idolom a potrebuje vedieť, že „žeriete“ jeho sny, predstavy, to čo robí, chce robiť, alebo o čo sa snaží. Inak je možné, že ho pochopí kamarátka, kolegyňa, či známa a k tomu porozumeniu si užijú aj trochu sexu. Muži je jednoduchý tvor. Stačí mu dať na známosť, že je pre vás pán božský a nebude pozerať po žene, ktorá by mu aj tak viac nedala.

Verte si

Muži sa vedia uchádzať o priazeň iba sebavedomej ženy, ktorá je spokojná sama so sebou. Žiadny muž dlho nevydrží so ženou, čo má neustále v rukách vreckovku, aby si mohla utrieť slzy kvôli nepriazni osudu. Nikto nie je dokonalý, no na chybách sa dá pracovať, nie vzdychať, telo sa dá zušľachtiť, nie naň nadávať. Sny sa dajú realizovať nie len o nich básniť. Ženy, ktoré si málo vážia sami seba, tým ani partner neprejaví dostatok úcty a z toho pramení aj fakt, že mu nevadí, ak ich neverou ešte viac poníži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #milovanie #partnerská súshra #dôverovať

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...