Pomoc, zasa ma podviedol!

Existujú muži, ktorí ani vo skvelom vzťahu nedokážu odolať nevere. Sú to notorickí neverníci.

26.01.2015 17:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
A zasa ste mu prišli na neveru?
debata

Notorické podvádzanie sa javí skôr ako mužský problém. Podĺa mnohých štúdií sú to častejšie práve muži, ktorí partnerke „zahnú“. Neodolajú číhajúcemu pokušeniu a nevera je na svete.

Neuspokojené sexuálne túžby muža sú len jedným z dôvodov neustále sa opakujúcej nevery. Veĺmi často majú notorickí neverníci veĺa iných dôvodov, prečo sa púšťajú so „zakázaných“ milostných dobrodružstiev. Jedným z nich je budovanie vlastného sebavedomia. V ich očiach existuje jednoduchá rovnica – čím viac žien, tým viac sebavedomia. Ale aj strach z pevných zväzkov môže mužov vháňať neustále do náručia nových a nových žien. Ich túžba po slobode je jednoducho väčšia ako ich pocit zodpovednosti za existujúci vzťah.

Ak milujete notorického neverníka, máte smolu. „Odnaúčať“ ho jeho zlozvyku, hoci s veľkou mierou trpezlivosti, je naivné. Kým to pochopíte, prejde aj niekoľko rokov, ktoré sa vám aj tak zlejú do jedného veĺkého kolotoča sľubov a odpúšťaní. Sĺz a uzmierovaní. Jeho túžba sa z času na čas prebudí a vy s tým nič neurobíte. A tak jedinou, i keď bolestivou cestou, je definitívny rozchod. Inak to budete len vy, kto vo vzťahu s notorickým neverníkom ťahá za kratší koniec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #muž #nevera #odpúšťanie

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....