Ako sa zotaviť zo zlomeného srdca?

Čaká to raz každú. Sny o prvej láske na celý život sú takmer utópia. Netvrdíme, že sa to nemôže podariť, no pravdepodobnosť je veľmi malá.

21.01.2015 07:00
nakupovanie, shopping Foto:
Po rozchode žltá, zelená, oranžová aj biela dokážu navodiť príjemný stav nádeje.
debata

Aj v prípade, že ste v najhlbšej fáze zamilovanosti, že nemáte pochybnosti o pravosti vášho partnera, je dobré poznať rady, ako sa vystrábiť, ak by to nevyšlo. Iba ako zálohu, ako lekárničku v aute pre každý prípad.

Obklopte sa pozitívnymi farbami

Farby vedia veľmi intenzívne ovplyvniť naše správanie. Pozitívne teplé a veselé farby určite nespravia zázrak, ale pomôžu vám cítiť sa v menšej depresii. Dokonca sa dokázalo, že po rozchode žltá, zelená, oranžová aj biela dokázali navodiť príjemný stav nádeje, že váš partner vôbec nebol ten, za kým by ste mali plakať, ale sa radovať, že si môžete nájsť lepšieho chlapa.

Neplačte nad rozliatym mliekom

Každý má svoje pozitíva aj negatíva. Ak vám dal partner kopačky, nemôžete do nemoty ospevovať, ako skvelý bol, aké mal dobré vlastnosti a že ste ho pre ne milovali. Pokojne si vypočítavajte len to, čo ste na ňom nemali rada. Ono to skutočne pomáha. Zrazu akoby vám spadol kameň zo zlomeného srdca a rýchlejšie sa zacelí.

Nehľadajte si nového partnera

S chlapom to nie je ako s čokoládou, že ak sa minie, treba rýchlo náhradu. Krvácajúce srdce sa nedá zazátkovať novou osobou. V takom prípade sa zvyšuje šanca, že si budete pripomínať to dobré o čo ste prišli a porovnávať s novým mužom. Venujte sa radšej kamarátom, single kamarátkam, vychutnávajte si, že nemusíte nikomu nič hovoriť, na nič sa pýtať, jednoducho žiť.

Poplačte si

Neplakať je hlúposť. Každé zlomené srdce bolí a slzy nie sú liek na všetko, ale zaručene sa z nich uľaví. Jeden večer preplakať stratené mesiace, lásku, rozlúčiť sa a ísť ďalej. Poplačte si a uzatvorte jednu z kapitol dejín. Je štatisticky dokázané, že ženy, ktoré opustil muž, si našli nového partnera, s ktorým sú omnoho šťastnejšie. Na svoje bývalé lásky už spomínajú len s nostalgiou a odhodlaním, že dobre že spolu neostali. Takže vás po slzavej noci čakajú svetlé zajtrajšky.

Spravte si radosť

Môžete si kúpiť puzzle, psa, andulku, nový kvet. Niečo, čo si bude vyžadovať vašu starostlivosť v období dňa, ktoré ste s partnerom zvykli tráviť spoločne. Samota vám nebude tak ťaživá. Nahraďte niekdajšie spoločné chvíle novými. Na zlomené srdce sa to určite oplatí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #smútok #rozchod #zlomené srdce

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....