Sex v roku 2015, čo treba zaradiť do postele?

Prichádza budúcnosť a s ňou sú vždy spojené otázniky, novinky aj zmeny.

18.01.2015 16:30
spánok - poloha - muž a žena Foto:
Rok 2015 by sa mal niesť v znamení občasného experimentovania. Takže nepolihujte iba tak, trošku sa zahrajte.
debata (1)

Ak chcete v roku 2015 posunúť svoj sexuálny život na vyššiu métu, je dobré prispôsobiť sa moderným trendom. Hoci je sex starý ako ľudstvo samo, vieme každým rokom zmeniť aspoň maličkosti, ktoré vedia nudnú minulosť hodiť za hlavu a naštartovať v novom roku celý maratón vášnivých chvíľ.

Upravte frekvenciu

Frekvencia milovania sa vníma ako niečo, v čom netreba mať presný poriadok. Možno nemusíte mať dni na sex a na televíziu, ale mali by ste sa s partnerom dohodnúť na zladení intenzity. Koľko je pre vás málo, koľko akurát a čo už netreba preháňať. Rovnako sa spýtajte aj na jeho predstavy a podľa toho zlaďte obe strany. Nespokojnosť s frekvenciou je veľkým a častým problémom v spálňach, hoci sa o ňom nehovorí. Dokonca ani medzi samotnými milencami. V roku 2015 by ste to mali zmeniť.

Pár nových polôh

Musíte s nimi počítať. Aj keď máte svoje obohrané aj orgazmické, dve – tri obľúbené a ste s nimi spokojní, zmena musí byť. Jednoducho je potrebné rozšíriť si obzory. Rovnako ako keď na dovolenku cestujete stále na to isté miesto, raz za čas sa vám zažiada spoznať aj niečo nové. V sexe je to podobné. Netreba byť za každú cenu inovátorom, ale tri až päť nových polôh je také ročné minimum, aby ste odsunuli hranice svojho potešenia. Nemusíte ich zaradiť nastálo, iba na osvieženie. Aj to stačí.

Prečítajte si spoločne erotický príbeh

Sú plné vášne, inšpirácií, nových nápadov. Sú vyšperkované peknými slovami, ktoré podnecujú fantáziu oboch milencov omnoho viac ako priamočiare porno. Pár erotických príbehov už vedelo zachrániť nejedno manželstvo od posteľnej rutiny. Pokojne si v roku 2015 vyberte zaujímavé a pikantné zážitky z erotickej literatúry. Spoločné čítanie môže naznačiť, čo vám v posteli chýba a je to zároveň skvelá stimulácia. Kopírovať obsah je v tomto prípade plne dovolené, dokonca žiaduce.

Nebuďte sami

Keď hovoríme o budúcnosti, nemôžeme vynechať nové možnosti v oblasti erotického priemyslu. Nemusíte myslieť na ďalšiu osobu, aby ste si s partnerom dopriali rozkoš zintenzívnenú erotickými hračkami. Nech to nie je to tom, že každý použije erotické náčinie potichu a po svojom, ale o radostnom prežívaní sexu spoločne. Novinky vo svete erotiky sa každý rok inovujú, aby priniesli ešte väčšie potešenie. Poohliadnite sa po nich a zaplesáte radosťou aj rozkošou.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sex #záväzky #rok 2015

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....