Oľutujete! Päť miest, kam sa na prvé rande nevyberte

Tešili ste sa, lebo sa vám naozaj páči. Ale na týchto miestach sa prvé rande určite nevydarí podľa vašich predstáv.

16.01.2015 07:00
rande, žena, muž Foto:
Rande nevychádza podľa vašich plánov?
debata

Rodinná oslava

Babička má narodeniny a tak chystá veľkú rodinnú oslavu so všetkým, čo k tomu patrí. Naozaj chcete celkom neznámeho muža predstaviť všetkým tetám, sesterniciam či neterkám? O rodičoch nehovoriac. Nemali by ste ho najskôr spoznať, než sa na niečo také odhodláte?

Jeho byt

Dosť intímne, nemyslíte? Iste, podľa toho, kde a ako žije, o novom mužovi zistíte naozaj veľa. Fľaša vína a jeho pohovka však okamžite dávajú tušiť, kam bude vaše prvé rande smerovať. Ak na niečo také pristúpite, mali by ste s tým počítať. Otázka znie, či to tak chcete.

Luxusná reštaurácia

Ak nie ste práve pravidelnou návštevníčkou takýchto miest, budete sa cítiť nesvoja. Luxusne naservírované jedlá, pri ktorých si lámete hlavu, ako a čím sa vôbec jedia. Neviete sa uvoľniť a o žartovaní nemôže byť ani reči. Tak veľmi sa snažíte, aby ste „zapadli“, že už nemáte v hlave priestor na nič iné. Z prvého rande s a tak stane nudné a škrobené posedenie, z ktorého chcete čo najrýchlejšie ujsť.

Športový zápas

Viete o ňom, že je veľkým fanúšikom basketbalu či hokeja a tak sa necháte pozvať do haly či na štadión. Čo možno netušíte, ak nie ste práve vyznávačkou niektorého zo športov je fakt, že zápas sa vám po niekoľkých minútach môže zdať nekonečný. A zatiaľ, čo on ho doslova „hltá“, vy trpíte. O rozprávaní sa nemôže byť ani reči a kým sa dočkáte konca, ste taká vyčerpaná, že jediné, čo chcete, je konečne byť doma a v tichu.

Jeho obľúbená piváreň

Je v nej plno, hlasná hudba a asi milión známych. A každý sa pristaví, niečo sa opýta, on vás predstaví a tak stále dookola. Poriadne sa nepočujete, s vami za stolom stále niekto sedí a tak sa len usmievate, hovoríte kto ste a snažíte sa pôsobiť „ako parťáčka“. Chcelo to aspoň párkrát stráviť večer niekde vo dvojici, než sa podujmete na takúto „spoločenky náročnú“ akciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #trápenie #Intimita #posedenie

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...