Čo všetko vylepšia v živote sexuálne fantázie?

Patria k tomu, o čom sa bežne nehovorí. Sexuálne fantázie by ale nemali byť označené za neprístupné.

11.01.2015 08:00
sex, vzťah, intimtiy Foto:
Snívať o inom mužovi je prirodzené.
debata

Je jedno, či máte plnú hlavu sexuálnych radovánok s vašim miláčikom alebo sa pristihnete aj pri „nerestných“ myšlienkach. Vzdať sa ich neoplatí v záujme sexuálneho aj duševného zdravia.

Kto nesníva – nežije

Toto spojenie už počul zrejme každý. Týka sa to aj sexuality ako takej. Pokiaľ nemáte sexuálne predstavy a sny, je viac ako pravdepodobné, že aj skutočný sexuálny život máte na plytčine. Sny sú korením, ktoré naše telo a fantáziu stimulujú aj k telesným výkonom. Ak vás nebaví snívať, zabudnite, že by ste si s partnerom užili v posteli niečo magicky rozkošnícke.

Sexuálne snívanie zvyšuje kreativitu

Tento fakt potvrdili vedecké štúdie na stovkách žien. Skupina tých, čo prežívala pravidelné bujaré erotické fantázie, mala lepšie výsledky v práci, kreatívnejšie nápady a lepšiu fantáziu. Nesúviselo to iba s tým, že často svoj mozog od bežných starostí odľahčili erotickou epizódou niekde v kaviarni, či počas porady. Práve erotické snívanie zabezpečí nielen oddych mozgovej kapacity, ale do nášho tela samo o sebe vyplavuje hormóny a opiáty. Vďaka tomu je svet krajší, farbistejší a keď treba, vieme priniesť aj zaujímavejšie nápady ako ženy, ktoré svoj mozog neustále zásobujú iba bežnými pragmatickými vecami.

Kde sa rodia sexuálne fantázie?

Sex nie je len misionár, nie je to klasika, ani hlboký orál. Sex je z každého ohľadu zážitok. Rovnako ako snívate o diaľavách o dovolenkách o skvelom víkende, je potrebné snívať aj o stále lepšom sexe. Každý deň je niečo možné zmeniť a zlepšiť. Tí, čo snívajú si svoje sny aj túžia splniť. Vybrať si v katalógu zájazd snov, alebo jednoducho zrealizovať túžbu, ktorá v nich už od mladosti klíči. V sexe to nie je inak. Každou splnenou predstavou ste zároveň bližšie k vášmu partnerovi. Vďaka erotickému sneniu sa prehlbuje aj cit, láska a spoločne sa posúvate v oblasti sexuality.

Snívate o inom? Ani to nevadí!

Určite sa s tým nepriznávajte partnerovi. Snívať o inom mužovi je však prirodzené. Dokonca aj zatvoriť oči a sem – tam pri milovaní so stabilnou polovičkou takpovediac podvádzať. Nebojte sa, robí to aj partner, takže žiadne výčitky. Samozrejme, je lepšie zhrešiť myšlienkami ako dopustiť sa skutočnej nevery. Snívania sa nevzdajte a zistíte, že predstavy, ktoré by ste chceli prežiť s novým objektom do bodky môže naplniť aj s vašim stálym partnerom. Len niekedy treba snívať aj s otvorenými očami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne sny #sexuálne fantázie

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...