Čili a prachovka robia z chlapa posteľného borca!

Nie všetci chlapi sú rovnakí. Minimálne čo sa týka výkonov v posteli. Niektorí sú žrebci a spálňoví alfa samci, iní, hoci to nepriznajú, majú sex z povinnosti.

03.01.2015 12:00
domáce práce, upratovanie Foto:
Spoločným upratovaním sa zvyšuje intenzita sexuálnych zážitkov.
debata (1)

Každá žena by chcela toho, čo ju hodí na posteľ a jej telu umožní zažiť všetky pocity, ktoré ponúka. O tom, či muž patrí k dobrej partii do postele rozhodujú detaily.

Zabudnite na penis

Odhadovať veľkosť penisu podľa nôh, nosa, prstov sú všetko hry pre tínedžerky. Každá skúsená žena pritom vie, že nielen penis je v posteli dôležitý. Podľa doktorky Sabiny Kornrich z Madridu ženy nikdy nedosiahnu uspokojivý sex s partnermi, s ktorými sú vo vzťahu nepokojné. Penis pritom nezohráva pri milostnom prežívaní takmer žiadnu úlohu. Pred milovaním nalaďte svoju myseľ na spokojnosť s vlastným partnerom. Uvidíte, ako to zmení jeho výkon s vami. Hoci bude robiť rovnaké pohyby, rovnaké dotyky a za rovnaký čas vyvrcholí. Vnímajte ho ako dokonalého chlapa vášho života a sex bude razantne iný.

Dajte mu do ruky prachovku

Tvrdí muži, ktorí dokázali pomáhať v domácnosti, mali štatisticky viac sexu ako muži s dokonalý telom, ale zato nepohli doma ani prstom. Muži, ktorí sa naučili pomáhať v domácnosti iniciovali viac sexu, dokonca sami začali byť k ženskému telu vnímavejší. Spoločným upratovaním v domácnosti sa zvýšila intenzita sexuálnych zážitkov o polovicu. S pripočítaním spokojnosti ženy po spoločnom upratovaní museli v spálni skutočne šalieť.

Čili veľa prezradí

Hipster, čo vie z pamäti vysypať všetky správne formy prípravy , môže byť zaujímavý na večerné posedenie. V prípade túžby premilovať noc, nebude najvhodnejší snobský milovník delikates, ale vyznávať extrémne pálivých jedál. Neexistuje muž, ktorého by kapsaicín z čili paprík nepálil. Ide len o mieru hrdinstva, ktorú dokáže zvládať. Je tak bojovníkom, ktorý poráža sám seba a víťazí. Bola dokázaná súvislosť medzi vyššou mierou testosterónu a záľubou v pikantných jedlách. No a testosterón sa prejavuje práve na výkonoch v posteli. Má rád pálivé? Na plachte s ním bude skvelá zábava.

Pretvorte ho k spokojnosti

Muž sa zmeniť nedá, ale môžete ho malými doplnkami smerovať k lepšiemu. Žiadne razantné zmeny, ale pomalé úpravy. To na nich zaberá. Ak prinútite chlapa pomáhať v domácnosti, alebo mu servírujete jedlá, čo mu nechutia, nedosiahne v posteli ani priemerné výkony. No odmena za pomoc, či trocha viac čili mu vyčaria úsmev na tvári a časom bude chcieť stále viac. Testosterón mu porastie a vy si ho v posteli užijete ešte väčšmi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...