Toto od neho vo vzťahu naozaj nečakajte!

Máte od partnera nerealistické očakávania? Napríklad takéto?

02.01.2015 10:00
láska, vzťah, dôvera Foto:
Aká má byť vaša láska?
debata

Budeme mať spoločné záujmy, všetky

Ste taká zamilovaná, že ste rozhodnutá so svojím drahým prežiť každú minútu života. Bolo by, samozrejme, skvelé, keby ste mali obaja koníčky, ktoré by si ten druhý vzal za svoje. Ale úprimne… Váš drahý s vami na zumbu či power jogu asi chodiť nebude. Nebuďte naivná a doprajte mu jeho mužské koníčky, zatiaĺ čo vy si budete robiť tie svoje. A obaja šťastní sa po nich niekde zídete.

Som predsa dôležitejšia ako jeho kamaráti

Ak vás miluje, ste preňho jediná a najdôležitejšia žena na svete. Ale očakávať, že kvôli vám poprie všetko mužské, čo v ňom je a že sa otočí z veľkej lásky chrbtom ku kamarátom, nie je reálne. A ak ho skutočne milujete, nemali by ste od neho žiadať, aby sa vzdal tých, ktorých má rád. A kamaráti to rozhodne sú.

Nebude si všímať iné ženy

Počas prvých týždňov či dokonca mesiacov bude mať skutočne oči iba pre vás. A potom? Skúste si odpovedať na otázku, či sa vám prestali páčiť iní muži. Či sa na žiadneho občas nezadívate s väčším či menším obdivom. A či máte nejaké postranné úmysly… Nemáte. A presne tak isto to vníma aj váš partner.

Bude mi rozumieť aj bez slov

U niektorých zohratých párov to skutočne funguje. Stačí pohľad a vedia, o čo ide. Ale to chce roky praxe. Na druhej strane, vaše tajné želania či sny vám nesplní, ak mu o nich nepoviete. Myšlienky čítať zrejme nevie a bolo by od vás nefér čosi také vôbec očakávať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #očakávania #realistka

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...