Muži a ženy po rozchode! Kto je na tom lepšie?

Rozchod prevalcuje každého. Ale ženy a muži ho riešia odlišne.

30.12.2014 07:00
muž a žena, rozchod Foto:
Ženy a muži riešia rozchod odlišne.
debata

Z ženského pohľadu sa muži s rozchodom vyrovnávajú veľmi ľahko. V krátkom čase sú z veľkej lásky vyliečený a po svojom boku majú novú priateĺku. Tvária sa, že všetko v ich živote je „cool“.

Zármutok vyjadruje každý po svojom. Čo sa týka mužov a žien, je tento rozdiel naozaj viditeľný. najmä, čo sa rozchodov týka. Zatiaľ, čo ženy nariekajú a utápajú sa v smútku niekoľko mesiacov, u mužov táto fáza trvá pár dní. Alebo nie?

Veľký rozdiel v porozchodovom zotavovaní sa mužov a žien je najmä v tom, že muži nedávajú zlomené srdce a zranené city na sebe až tak priveĺmi znať. Snažia sa svoje bolesti ukryť niekam do hĺbky svojej duše a navonok sa tvária ako silní machri, ktorí majú všetko pod kontrolou.

Ženy svoju bolesť schovávajú len výnimočne. Oveľa častejšie si priam pýtajú ľútosť od svojch blízkych či kamarátov. Doprajú si viacej času v tejto fáze, kedy ich valcuje smútok a beznádej. Slzy nie sú ničím výnimočným, prebdené osamelé noci takisto nie. A nová láska? Tak na tú čakajú poriadne dlho.

Muži tým, že svoje pocity hromadia v sebe, môžu dospieť do štádia, kedy ich už neunesú. A tak to riešia po svojom. Vymetajú bary a opíjajú sa v kruhu kamarátov, flirtujú na všetky strany, prípadne sa vrhnú na šport či prácu. Svoju porozchodovú energiu vrhnú do iných vecí než ženy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #flirt #odlišnosti

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...