Kedy sa pre chlapa začína nevera?

Keď dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté. Tento fakt vám môžu potvrdiť všetci muži, ktorých sa spýtate na hranice nevery.

29.12.2014 09:30
nevera, láska, problém, vzťah Foto:
Muži vnímajú neveru inak ako ženy.
debata (3)

Majú dvojaký meter. K sebe sú liberálni, ale čo sa žien týka, majú chovanie horšie ako stredoveká inkvizícia.

Nevera je keď…

Každý za neveru považuje v princípe to, ak niekoho náručie vymeníte za iné. Nemusí ísť hneď o intímne radovánky, ale vášnivé bozky, objatia, skrátka to, čo robíte s partnerom tesne pred sexom. V tomto sú muži aj ženy za jedno. Ide o neveru. Intímnosti, ktoré by mali patriť výhradne dvom milujúcim ľuďom. Čo sa však iných vecí týka, v tom je mužské svedomie ako plachta na voze.

Sex je sex a nie nevera

Počujete dobre, takto sa na to pozerajú mnohí chlapi. Vniknúť do inej ženy sa pre nich rovná ako dopustiť sa nevery s vlastnou rukou. Muži nepovažujú za neveru čisto vybitie sexuálnych chúťok. Navyše ak použili prezervatív, pýtajú sa, či vôbec došlo k intímnemu kontaktu. Preto v erotických salónoch stretneme množstvo šťastných oteckov a verných manželov. Pretože sex neznamená to, za čo by sa mohli cítiť neverne.

Ženy vnímajú sex inak

Toto chlapi veľmi dobre vedia. Keď sa žena rozhodne skončiť chrbtom na plachte a spraviť roznožku, je to v drvivej väčšine prípadov iba preto, že k tomu druhému niečo cíti. No a to pre muža znamená, že dostal parohy. Pretože ak sa do vzťahu zapletú city niekoho iného, je to problém. To sa ale podľa muža netýka telesných radostí. Tie zvládnu hravo aj bez toho, aby o žene s ktorou spali, premýšľali ešte aj ráno.

Je vám neverný?

Na priamu otázku vám môže dať pokojnú odpoveď, ktorá by prešla aj na detektore lži. Muž totiž nemusí skutočne považovať občasnú výmenu vášho lona za hriech. Za niečo, čo mu zabráni v tom, aby bol pre vás prvotriednym chlapom. Nevera sa podľa muža začína, keď so ženou začne chodiť, ľúbiť ju a milovať, ale sex? Ten si z množiny neverných aktov vyškrtli.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nevera

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....