Čo vám muž o sexe s vami nikdy nepovie?

Aj nahí chlapi majú čo skrývať. Ich myseľ ostáva tak trochu tajomstvom, aj keď vstupujú do svojej milovanej partnerky.

26.12.2014 16:00
masáž - erotika Foto:
Sex s vami už prestal byť pre neho prioritou. Už ho príliš nebaví. Aj toto občas patrí medzi mužské tajomstvá.
debata (2)

Veci fetišu, túžob, dokonca aj odvážnych predstáv držia zamknuté pod zámkom trinástej komnaty. Dnes trochu pootvoríme Pandorinu skrinku ich erotických tajomstiev.

Prečo preferuje isté polohy

Niektoré má radšej ako iné. Nemusí byť všetko len v tom, ako mu vyhovuje vaša vagína. Mnoho mužov preferuje pri každej žene iné polohy. Misionár je najrozšírenejší aj preto, že každému chlapovi dokáže ľudovo povedané spríjemniť každú ženu. Ak nechce, nemusí jej hľadieť do očí a dotýkať sa môže aj nemusí. Pri niektorých polohách však muž pozoruje vaše pozadie, prsia, nohy, sám si nájde, čo ho vzrušuje a poriadne si to užije. Rovnakým dôvodom preferencie môže byť, že práve na niektoré časti vášho tela pozerať pri sexe nechce. Prirodzene vám túto pravdu o milovaní nepovie.

V čom ste horšia od bývalých

Každá minca má dve strany a každá žena klady aj zápory. V sexe fungujú totožné princípy. V niečom vediete, niektoré veci máte zanedbané. Muž pozná kvality svojich bývalých mileniek a nevyhne sa porovnávaniu. Ak v sexe jemne naznačuje, čo mu chýba, môžete si byť istá, že ste sa práve dostali k jednému metru s jeho bývalkami. Nikdy to nepovie otvorene, ale vždy si pomyslí, ako je možné, že s vami to nejde, keď iné to dokázali.

Už ho to s vami nebaví ako pred tým

Môže sa vyhovoriť na únavu, na malátnosť, na televízny film. Jednoducho na čokoľvek. Je to len zásterka pre jedinú pravú odpoveď. Sex s vami už prestal byť pre neho prioritou. Už ho príliš nebaví. Keď vás ako čerstvo zaláskovaný chcel dostať do postele, prešiel by bosí aj pol mesta a neváhal by hodiť do koša lístok na hokejové finále majstrovstiev sveta, len aby skóroval medzi vašimi nohami. Nepovie vám priamo, že tá iskra túžby sa už vytratila a výhovorka je dobrá alternatíva.

Na čo myslí…

Stane sa to každej žene. Sexuálny apetít muža pozvoľne klesá. Zrazu, akoby chytil druhý dych a to ste si začínali myslieť, že už má problémy s potenciou. Tento prechodný stav postretne každého chlapa v dlhodobom vzťahu. Zníženie záujmu o sex súvisí s tým, že si potrebuje upratať vo vlastnej psychike. Ide o prechod, keď si užíval vaše telo k sneniu s otvorenými očami. Predstavuje si iné ženy, modelky, kamarátky, všetky, čo ho počas dňa vzrušia. Prechod od reality k fantázii znamená pokles túžby. To, na čo potom myslí v skutočnosti, nikdy naplno neprezradí. Niekedy pomôžu prechod k snívaniu oddialiť experimenty, sexuálne hračky, dobrodružstvá, ale neskôr či neskôr sa aj tak dostaví.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #vášeň #posteľ #tajomstvá #poloha

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...