Žena v znamení kozorožca: Musí šplhať nahor a chce pochvalu

Pre ženy v znamení kozorožca vraj neexistuje vzorec, do ktorého by sa všetky vtesnali.

24.12.2014 12:00
debata
Žena v znamení kozorožca. Zahrá, čo sa jej hodí. Foto: SHUTTERSTOCK
kozorožec Žena v znamení kozorožca. Zahrá, čo sa jej hodí.

Kariéra je vysoko
Kariéra je však pre ňu vysoko v hodnotovom rebríčku. Určite bude robiť, čo ju napĺňa a snažiť sa dosiahnúť v tom maximum. Môžeme dokonca prehlásiť, že žena v znamení kozorožca pôsobí, akoby práca stála nad všetko ostatné. A nebudeme sa celkom mýliť. Uznanie jej v živote chýbať nebude, to teda ani náhodou. Užije si ho dosť. Talentovaná je, o tom sa presviedčať nemusí.

Vie byť aj ľadová
Čo sa týka lásky, vie mať šarm a tiež dovolí mužovi, aby ju ochraňoval. Volí zakaždým takú tvár, aká sa jej hodí. Ak jej vojde do cesty muž s iným „charakterom“, vie byť aj chladná, priam ľadová kráľovná. A keď treba, bude čušať, dokonca vie zahrať aj nebezpečnú. Cieľ má však jediný. Pre svoje deti zháňa toho najlepšieho otca. No zasa, myslí aj na seba. Potrebuje takého, na ktorého bude môcť byť hrdá.

Kamenný výraz tváre
Či už v partnerskom vzťahu, alebo v práci, a či už má zalubom hocičo, žena v znamení kozorožca sa rozhodne vie správať. A to aj v prípade, že ju to rodičia nenaučili. Čo tiež majú všetky ženy, narodené v druhej polovici decembra a v prvej polovici januára spoločné, je ich kamenný výraz tváre. Nerozplačú sa pred druhými ako ženy v znamení barana, to nie. Plač je pre nich prehra, prejavená slabosť. A k tej sa tieto ženy nikdy neznížia.

Chce pochváliť
Určite potrebujú pochvalu – tak, ako každá žena, žena v znamení kozorožca možno ešte o trochu viac. Nechváľte ju však, ak to nemyslíte úprimne, len aby bolo. Ona vašu faloš okamžite odhalí a môže sa stať, že vám už nedá ďalšiu šancu. Aká vlastnosť dá príležitosť vzťahu, aby zaškrípal? Určite márnivosť, ktorému mužovi by sa to páčilo? Každý, kto plánuje s touto ženou žiť v jednej domácnosti, by sa však na to rozhodne mal pripraviť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehra #úspech #slabosť #kozorožec #hrdosť #šarm #ľadová kráľovná

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...