Čo robiť, keď vám partner "nechutí"?

Zjedli by ste ho z lásky, ako sa hovorí, ale jednoducho vám nie je po chuti. Láske človek nerozkáže, ale rozhodne ani chuťovým pohárikom.

18.12.2014 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Zápach z úst je len jedna kapitola zlého sna.
debata

Vášnivé bozky, orálny sex, oblizovanie, ochutnávanie tiel, to všetko patrí k základným prejavom lásky, ktoré si partner bude rád užívať. Lenže čo robiť v prípade, keď by srdce rado, ale tvár sa zmraští nechuťou? To žiadnemu páru na pôžitku zo sexu nepridalo.

Nechutí vám, ale milujete ho!

Vraví sa, že príroda to sama zariadi a ideálny chlap vám bude voňať aj chutiť. Lenže dnes už nežijeme v dobe, kde k vrcholom módy patrilo origami z figového listu na ohanbí. To znamená, že sa zmenila doba, hygienické aj stravovacie návyky a tak partnera môžete milovať, vychovať zdravé deti a chutiť vám napriek tomu nemusí. Problém je, ak s ním chcete prežiť to, čo ostatné. Vtedy treba s nechutenstvom rázne zatočiť.

Stravovaním k uspokojivému sexu

Sex bez potu sa nedá nazvať poriadnym. Lenže pot je plný pachov a zrazu zisťujete, že partner má nielen pot slaný, ale nepríjemne štipľavý. Ako pri nádychu, tak aj pri kontakte s vašimi ústami. Pri takomto stave môžete okamžite zabudnúť na uspokojenie. Existuje riešenie. V prvom rade je vhodné, aby sa partner holil v podpazuší. Zvýšte príjem jeho tekutín minimálne na dva litre, pot bude menej koncentrovaný. Ak môže, nech vylúči kofeín, tabak aj pikantné jedlá. Chuť aj zápach jeho potu sa zriedia.

Bozky ledva prežívate?

Zápach z úst je len jedna kapitola zlého sna. Tou druhou býva, že partner pri bozkoch jednoducho zle chutí. Ak je to fajčiar a vy máte od cigariet ďaleko, budete sa cítiť rovnako, akoby ste vylízali jazykom starý popolník. Ak partner nefajčí a má horkastú chuť, je možné, že má pokazené zuby a pozor, ak jedol cesnak, či cibuľu, vie chuť na láskanie doslova zahubiť. Nebudete prvá ani posledná, ktorá kvôli cigaretám pohrozila partnerovi rozchodom.

Diétou k dobrému orálu

Príliš sa o tom nehovorí, ale veľa žien odmieta orálny sex z jediného dôvodu. Partner im nechutí. Pritom hovoríme o prípade, keď skočí k nim do postele čistý, umytý a vysprchovaný. Chuť prostatických tekutín ovplyvňuje mnoho faktorov. Fajčenie, kofeín, pikantné jedná, korenie, cibuľa, cesnak, údeniny, pivo, alkohol, syry. Táto kombinácia. Ktorú mimochodom muži milujú, ich často oberá o kvalitný orálny sex. Odoberte uvedené menu partnerovi aspoň na týždeň, nahraďte ho ovocím, zeleninou, obilninami, čerstvým ananásom a banánmi. Uvidíte ten rozdiel. Sám sa už bude držať diéty, keď uvidí, aké benefity mu prináša v posteli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #orálny sex #vôňa partnera

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...