V akom vzťahu som to zasa skončila?

V týchto vzťahoch sa šťastne cítiť určite nemôžete.

11.12.2014 15:00
smutná žena, rozchod Foto:
Tak čo s týmto nefunkčným vzťahom?
debata

Nie vždy sa láska vydarí presne tak, ako ste si na začiatku vzťahu predstavovali. A potom sa ocitnete v niečom, čo sa slovami plnohodnotný či pekný vzťah opísať rozhodne nedá. Je to len omyl!

Prečo to ťahám len ja?

Keď si pravdivo priznáte, ako to vo vašom vzťahu vyzerá, musíte kriticky priznať: Ste to iba vy, kto vzťah drží zubami-nechtami nad vodou. Partnerovi je jedno, či ste spolu a kde trávite dni a noci . Vzťah je dávno mŕtvy, aspoň z jeho strany. Netúži po spoločných chvíľach, nevyznáva vám lásku a je častejšie otrávený ako šťastný a usmiaty. Je to jedno veľké trápenie.

Kedy sa konečne zmení?

Do vzťahu ste išli so slovami: „Veď sa časom zmení, všetko sa utrasie“. Nefungovalo to na začiatku a nefunguje to ani po niekoľkých mesiacoch. Ste absolútne odlišné typy a každý z vás chce od terajšieho vzťahu niečo iné. Vy seriózne záväzky, on vzťah – nevzťah, či skôr príjemné ale nepravidelné trávenie voľného času. Do vzťahu ste ho vlastne dotlačili dúfajúc v zmenu. No tá sa nekoná.

Neviem, či sa milujeme

Dali ste sa do kopy viac – menej z rozumu. Iskry neskákali, vášeň bola skôr mierna, ako výrazná. Žijete bok po boku, ale o spaľujúcej láske sa hovoriť nedá. Čakali ste, že sa jeden do druhého časom zamilujete, že to príde… Ale ono nič neprichádza. Obom je vám jasné, že vlastne v tomto vzťahu len čakáte na ten pravý.

Opäť v tom istom

Ani neviete ako, ale ocitli ste sa opäť po boku vášho ex. Už raz vám s ním vzťah nevyšiel, ale po rozchode a istom čase, ktorý ste strávili od seba, ste sa dali opäť dohromady. On sľuboval zázraky a vy, pod ťarchou samoty, ste mu uverili. A urobli životnú chybu. Teraz stojíte pred rozchodom, je vám jasné, že návrat bol omyl. A pred sebou máte obdobie, ktoré ste už raz prežili. Nepríjemné, smutné a osamelé… No, mohli ste už byť dávno „vyliečená“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #samota #nespokojnosť #ilúzia

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...