Tak to sa vám nezdá! Prečo sa k vám zrazu správa ako med?

Ak sa váš partner začne správať celkom inak ako ste boli zvyknutá, môže byť za tým nevera i žiadosť o ruku.

11.12.2014 07:00
láska, vzťah, dôvera Foto:
Čo sa skrýva za jeho úsmevmi?
debata

Možno ste to vo vzťahu už zažili, možno vás to iba čaká. Správanie vášho partnera sa zrazu zmení o 180 stupňov. A vy si lámete hlavu nad tým, prečo? Čo je vo veci? Ak sa vám voľačo nezdá, máte celkom dobré tušenie.

A je tu nevera! Práve tá môže byť dôvodom, prečo sa váš drahý správa ako med. Trápia ho totiž výčitky svedomia. Podviedol vás, má poriadne za ušami, len s pravdou von sa mu veľmi nechce. A tak robí, čo môže, aby ste na nič neprišli. Len akosi zabudol na to, že normálne sa správa celkom inak. A tak vám jeho úsmevy či obskakovanie nejdú celkom do hlavy. Vaše obavy sú celkom oprávnené.

Veľmi zlý flirt takisto môže byť príčinou zmeny jeho správania. Prečo? Možno bol na záťahu s kamarátmi a flirtoval s niektorou z prítomných žien. A po niekoľkých útrpných hodinách, kedy sa naňho „dotyčná“ nalepila a už sa ho nepustila, si po príchode domov uvedomil, aký poklad vo vás má. Nie ste žiadna zúfalka, večne na ňom zavesená, je s vami zábava, ste skvelou milenku aj parťáčkou. A tak sa vám to snaží dať najavo. Nebojte sa, tento stav ho po pár dňoch prejde a on sa vráti do „normálu“.

Chystá niečo veľké a nevie sa dočkať toho okamihu, kedy to prezradí. Je to preňho čosi neskutočne príjemné a dal si na tom skutočne záležať. Urobil to pre vás, z lásky. Možno to bude žiadosť o ruku, možno super dovolenka… Čokoľvek. Ale jeho úsmevy a milé narážky sú neprehliadnuteľné. Máte sa na čo tešiť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #žiadosť o ruku #zmena správania

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...