Ach, je to láska! Veď on sa správa ako školák

Vrátiť sa v čase môže byť celkom príjemné! Ak máte po boku skvelého chlapa.

08.12.2014 15:00
láska, vzťah, rande, les Foto:
A on je do vás celý paf!
debata

Vyhýbavý pohľad, červenanie sa, úsmev od ucha k uchu, šialené nápady, nesmelé bozky… Len sa vám to zdá, alebo sa váš nový chlap vrátil do pubertálnych čias? Ak áno, je to jasné znamenie, že sa do vás zamiloval. A nie len tak obyčajne, ale celkom šialene.

Len čo ho zbadáte v diaľke oproti sebe, celý sa rozžiari. Dokonca vyskočí, urobí veselú grimasu či gesto. Až tak veľmi nedokáže ovládnuť svoju radosť. Keď k nemu pristúpite, okamžite sa vás dotkne, prípadne vám dá nesmelý bozk na líce. A potom sklopí zrak a očervenie.

Má pre vás pripravený skvelý program. A zábavný! Nechal si naozaj záležať, aby na vás zapôsobil. A vy to musíte oceniť, inak by sa trápil niekoľko dní. Obyčajné kino či večera v snobskej reštaurácii nie je veru nič pre vás.

Záležať si dá aj na sms-kách, ktoré sa vám zrejme budú zdať také „detské“. Ale to len preto, že vám chce povedať, ako veľmi vás má rád a chce byť s vami. A hoci to chce zľahčiť, ich podtón v jeho reči ľahko odhalíte. Je do vás blázon.

Pamätáte si, aké básničky plné obdivu vám písali spolužiaci na strednej škole? No, očakávajte niečo, čo urobí iba pre vás. Možno báseň, možno fotografia alebo vlastnoručne uvarený obed či upečený koláč.

Svoju nervozitu bude schovávať za „srandu“. A tak sa rande vždy zmení na opätované salvy smiechu, ktoré nedokážete ovládať. Je vám s ním ako keby ste sa vrátili v čase a to je príjemné. A zábavné!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #školák #zábava

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....