Magická hranica! Čo sa zmení vo vzťahu za jeden rok?

Už to veru nie je také, ako na začiatku! Toto môžete čakať po ročnom vzťahu:

03.12.2014 17:00
láska, vzťah, relax Foto:
Už ste spolu rok!
debata

Z malých nedokonalostí – veľké zlozvyky

Spočiatku vám na ňom pripadalo sladké úplne všetko. Nič vám nevadilo, boli ste šťastná, že ho máte. Doma! Ponožky na zemi? Mlieko na kuchynskej linke? Nevadí! Bez slova ste to po ňom upratali. Rok sa stretol s rokov a vás jeho zlozvyky privádzajú do šialenstva. Veta „To naozaj nemôžem po sebe nič upratať?“ sa tak stáva vaším každodenným zvolaním.

Z milencov priatelia

Sex každý deň? To bolo vtedy! Po roku intenzívneho vzťahu už sex nie je to, čo musíte mať každučký večer. Oveľa radšej sa k nemu pritúlite a rozprávate mu, čo ste počas dňa prežili. Stali sa z vás aj priatelia, ktorí si rozprávajú svoje tajomstvá, túžby, plány…

Už vás tak neohromuje

Pred rokom ste neverili vlastnému šťastiu, že máte po svojom boku takéto sexi chlapa. Pozerali ste sa naňho s obdivom v očiach, s vášňou… A teraz? Iste, pekný je stále, ale už z neho nie ste taká ohromená, ako kedysi. Beriete ho ako stálu súčasť vášho života. A on? Už sa tak nesnaží ohromiť vás.

Tajomstvá padli

Otvorené dvere na toalete či v sprche? Áno, aj to patrí k ročnému vzťahu. Ostych je fuč a vy pred sebou navzájom nič neskrývate.

Predohra? Čo to je?

Ach, ten sex! Keď ste boli plní vášní a očakávaní, bolo to také vzrušujúce! Dokázali ste sa v posteli hrať celé hodiny a nikdy ste nemali dosť. Nevedeli ste sa nabažiť jeden druhého. Po roku sex stráca na intenzite a o predohre môžete iba snívať. jednoducho, keď máte čas, idete rovno na vec a hotovo!

Ohľaduplnosť?

„Mal by si začať chodiť do posilňovne, to veľké brucho veru nevyzerá dobre.“ Kritiku už neprezentujete nijako citlivo, poviete ju na plné ústa. A možno ho občas aj naozaj zraníte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zmeny #láska #vášeň #rok #ohľaduplnosť

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...