Muž v znamení strelca: Netaktný a bez predsudkov

Ak spoznáte muža v znamení strelca, nedajte sa zaskočiť tým, že nemá absolútne žiadne predsudky.

12.12.2014 15:00
strelec Foto:
Muž v znamení strelca.
debata

Bez predsudkov
V tomto bude podobný mužovi v znamení ryby, vo všetkom ostatnom však úplne odlišný. Nech vás teda neprekvapí, ak sa baví so žobrákom na ulici rovnako, ako s kolegom v obleku na biznis večeri. A medzi vami v teniskách a bez make-upu a vami v plesových šatách tiež nebude robiť špeciálne rozdiely.

Nákazlivý optimista
V prípade, že ste pesimistka, tu ste na dobrej adrese. Muž v znamení strelca bude vaším protipólom, vylieči vás z každej duševnej boliestky. Vždy však majte na pamäti oheň – strelec je ohnivé znamenie a ľudia, ktorí sa v tomto znamení narodili, sú výbušní. Rýchlo sa nazlostia a rovnako rýchlo zabudnú, čo bolo príčinou.

Inteligent od prírody
Čím vás tento muž má šancu okrem nákazlivého optimizmu opantať? No predsa svojou inteligenciou. O tej niet pochýb a navyše je taká vzrušujúca, že vás už skutočne nebude musieť všakovako presviedčať, aby si vás získal. Ak si myslíte, že sa s týmto mužom budete nudiť, ste na poriadnom omyle.

Netaktný či pravdovravný?
K mínusovým charakteristickým črtám strelcov patrí aj netaktnosť. Je o to horšia, že si ju uvedomuje. Netaktným sa mu občas zdá byť aj vtipné. On si tento výraz zamieňa s pravdovravnosťou. Kto ho však miluje, zvykne si a zakaždým odpustí. Pred čím by ste ešte mala byť ostražitá, je jeho postoj k vzťahom. Asi mal pred vami len krátkodobé vzťahy – aj keď to spočiatku neprizná, vyhľadáva ich.

Vážny či otvorený vzťah?
Občas sa teda zastavte a svoj vzťah zhodnoťte. Spýtajte sa seba, či je naozaj taký vážny, za aký ho považujete (alebo považovať chcete). Pozrite sa naň triezvo! A v prípade vážnych pochybností si so svojím strelcom „vážne pohovorte“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #znamenie strelec #optimizmus #netaktnosť #predsudky #výbušnosť

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...