Prečo muži preferujú v posteli staršie. A prečo sa z toho tešiť?

Začali s tým celebrity a už sa pridali aj vaše kamarátky, spolužiačky, možno aj mamy. Mladší muži boli považovaní že niečo, čo sa nesluší.

29.11.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Mladé telo muža dokáže v staršej žene rozprúdiť vášeň a túžbu.
debata

Tvrdila to ale generácia pred nami, o ktorej môžeme s čistým svedomím vyhlásiť, že nevedela, čo je dobré. Mladí muži aj staršie ženy čoraz viac profitujú z vekového nepomeru. Skúsite aj vy svoje mladé ucho?

Vedia, že sex je súčasťou vzťahu

Nesmierne dôležitou súčasťou vzťahu. Mladí muži pokladajú sex za prioritu, pričom mladé ženy ho občas dávkujú za odmenu. Staršie ženy už vedia, že kde nie je sex, tam sa ťažko kreše iskra lásky. Zároveň už pochopili, že netreba robiť zbytočné rozbroje, radšej si užiť radosti. Mladší partner je v aktívnom sexuálnom nasadení. Staršia žena mu priamym záujmom o sex naozaj nesmierne imponuje.

Priťahuje ich výkonnosť

Okolo štyridsiatky je sexuálny výkon ženy na vrchole, ale muži v tomto veku majú najlepšie výkony v posteli za sebou. Biologicky teda k sebe pasuje desať až pätnásťročný rozdiel. Samozrejme, že aspoň do päťdesiatky, pretože po tomto veku si udržia zajačika viac menej už len celebrity, bohaté, alebo úspešné ženy. Dotiaľ si môžu užiť takpovediac všetky, pretože mladého muža neskutočne vzrušuje, ako si to staršia milenka naplno užije. Bez otázok, bez škrupúľ, bez hanby.

Vedia komunikovať

Už mali viacero vzťahov, už spoznali mladých aj starších a pochopili veci priamo z praxe. Vedia, čo na chlapov platí, vedia hovoriť o sexe aj o svojich potrebách. Nehrajú žiadne hry a to mladým nesmierne imponuje. Až tak, že dokážu mať viac a silnejšiu erekciu ako pri mladej partnerke.

Milujú dychtivosť

Tak ako staršieho muža nadchne mladá študentka, tak aj mladé telo muža dokáže v staršej žene rozprúdiť vášeň a túžbu. Tá je pre chlapa doslova živou vodou jeho libida. Už len to, že po ňom túži staršia a skúsená, je cennejšie ako vojenské vyznamenanie. On samozrejme aj podá výkon, ktorý nebude zahanbujúci. Dá do toho všetko, pretože staršie ženy vedia omnoho intenzívnejšie a otvorenejšie túžiť ako tie, čo majú okolo seberovných toľko, že si môžu vyberať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sex #komunikácia #sexuálna výkonnosť #staršia žena

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....