Túlenie vo vzťahu dôležitejšie ako sex

Nové polohy, erotické hračky, hry, novinky. Sexu v našich životoch venujeme poriadnu dávku pozornosti a pritom niekedy prehliadame podstatu.

23.11.2014 17:00
láska, vzťah, dôvera Foto:
Dvojice, ktoré sa túlia si omnoho viac rozumejú a majú intenzívnejší pocit lásky.
debata

Túlenie je základom dobrého sexu a v prípade absencie nepomôžu ani nové sexuálne atrakcie. Doprajte túleniu jeho priestor.

Túlenie podnecuje vzťah

Rytmické pohyby sú jedna vec, ale nežné túlenie je niečo viac. Je to kontakt pokožky, nervových zakončení, nielen splynutie pohlavných orgánov. Pri nahých objatiach sa do krvi vyplavuje omnoho viac hormónov šťastia ako pri nej činnosti. Podľa nových poznatkov pri túlení vyvolávame pocit tesného spojenia, napojeného na centrá materských inštinktov. Tie prehlbujú puto medzi partnermi a dokonca posúvajú lásku z vášnivej k tej naozaj hlbokej. Dvojice, ktoré sa túlia si omnoho viac rozumejú a majú intenzívnejší pocit lásky ako tie, čo si len večer plnia partnerské povinnosti. Berte túlenie ako tú najlepšiu investíciu do dobrej kondície vzťahu.

Lieči ochabujúcu erekciu

Na mužovi sa ochabujúce vzrušenie z partnerky prejavuje ochabujúcou erekciou. Každodenný život nás poznačí tým, že dvojica sa akosi „opozerá“. Následkom toho sa zhoršuje ako sexuálna frekvencia, tak aj intenzita. Pravidelným túlením môžete vrátiť vášeň do vzťahu omnoho efektívnejšie ako novými polohami, či kostýmčekmi.

Robí zo sexu milovanie

Sex nie je zlý. Živočíšnosť, až animálne vzrušenie a divokosť musia byť súčasťou vzťahu. Väčšinu roka žijeme pritom klasickým milovaním. Ženy milujú predohru a muži túlenie. Niekedy až materinské objatia, nežný prístup, jemné bozky. Ak hravé túlenie zaangažujete do predohry a nebudete pasívna, skôr aktívna, partner bude predohru milovať. Nebude mu pripadať nudná a vždy ho správne naladí.

Vyvoláte skryté sily

Ženy sú jednoducho bosorky. Svoje sily vedia zručne využiť aj v posteli. Stačí jediné. Dopriať si s partnerom láskanie a máte ho vo svojej moci. Muži sú počas láskania žen priam atakovaní hormonálnou búrkou. Tá v nich okamžite štartuje testosterón. Vďaka úprimnému láskaniu a nehe stačí desať minúť a množstvo testosterónu v krvi sa zniekoľkonásobí. To má dva efekty. Muži sú v tomto stave hrdinovia. Nie iba slovami, ale skutočne sa v nich prebudí pravé hrdinstvo. Sú ochotní riskovať, chrániť svoje územie, bojovať a pri milovaní dať zo seba všetko. Keď začnete s túlením. zaručene skoncujete s nudným a rutinným sexom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #túlenie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...