Narodená v znamení strelca: Nezávislá žena milujúca samotu

Informáciu, ktorú musí muž, ktorý dvorí žene v znamení strelca dostať na úvod, určite je: Pozor, nie je príliš taktná!

25.11.2014 13:00
debata
Žena v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec Žena v znamení strelca.

Výbušná a spontánna
Narodila sa v ohnivom znamení na konci roka a tak to aj vyzerá. Je výbušná, spontánna, taká, ako oheň. Nedá sa tiež nevšimnúť, že prechádza z extrému do extrému. Po tom, ako muža „nechtiac“ urazí (tváriť sa bude, že hovorí celkom bežné veci), následne mu zasadí lichôtku, akú mu ešte žiadna žena neadresovala. A teraz si vyberte. Chcete túto ženu?

Veľká optimistka
Keďže veci nie sú vždy čiernobiele (a nielen čierne), aj žena v znamení strelca má svoje svetlé stránky. Je napríklad veľká optimistka. Keďže pôsobí veľmi vyrovnane, priťahuje okolo seba veľmi veľa priateľov. V spoločnosti je skrátka obľúbená. Ďalšia neprehliadnuteľná črta ženy narodenej v druhej polovici novembra a v prvej decembrovej je, že sa „nenaučila“ klamať. Takže je prostoreká, priamočiara. Čo na srdci, to na jazyku. Žiadne bočné úmysly.

Zvyknutá na samotu
Aby sme ešte raz zdôraznili jej oheň v znamení, pripravte sa na to, že občas vybuchne zlosťou. Zviesť ju bude aj tak náročné, pretože ona vlastne nevie, či chce s niekym byť. Je taká privyknutá na svoju samotu (ktorú však tak veľmi miluje), že nemá silnú motiváciu to meniť. Názory druhých ju nezaujímajú. „Čo povedia…“ – takto ona svoje myšlienky nezačína.

Slabý? Len to nie!
Ak ju už nejaký muž predsa len presvedčí o tom, že jej bude lepšie s ním, ako bez neho, celkom určite nebude môcť byť slaboch. Tiež by tento vytrvalý muž mal vedieť, že jej podobne ako iným ženám, robia dobre lichôtky. Netreba nimi šetriť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #takt #samota #strelec #optimizmus #ohnivé znamenie #slaboch #lichôtka

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...