Akého muža potrebuje žena?

Džentlmena, hrdinu, zlého chlapca, alebo vtipného rojka? Všetko tak trochu omrzí. Aj neustále otváranie dverí, či posúvanie stoličky.

09.11.2014 08:00
láska, vzťah, dôvera Foto:
Charizma je signálom, že muž dáva omnoho viac ako iba ružu k sviatku.
debata (4)

Pre život je to samozrejme žalostne málo. Každú poteší, ak má partner atribúty niektorého z glorifikovaných chlapov, ale povedzme si úprimne. Toto žene k šťastiu nestačí. Chlap by mal byť predovšetkým skúsený.

Má čo ponúknuť

Mužská charizma sa skladá z atraktívnej ponuky nehmotných vecí. O charizme preto možno hovoriť u boháča, ale aj bohéma, či skrachovaného umelca. Nejde o to, koľko môže ponúknuť žene, keď vyberie peňaženku. To charizmu netvorí. Tú formujú skúsenosti, životné pravdy, trochu neotesanej živočíšnosti, ktorá naznačí, že partner vás vezme na miesta, kde ste neboli a obohatí o duševné poklady, o ktorých bežný milovník papučovej kultúry nemá ani poňatia. Charizma je povestný signál, že muž dáva omnoho viac ako iba ružu k sviatku.

Dobrodruh – sen každej ženy

Budete ho potrebovať aj v prípade, že cestovanie nepatrí k vašim životným prioritám. Muž dobrodruh je správna kombinácia. Občas síce vyrazí na svoje mužské výlety kde potrebuje roztiahnuť krídla. Ak mu to dovolíte, zistíte, aký má dobrodruh silný ťah pre život. Je to vodca vzťahu, života, silný jedinec, ktorý sa nebojí rozhodnúť a postaviť za svoju rodinu. No a jasné, že potom potrebuje pár dní vo svojom svete, ale to sú hrdinovia dnešnej doby.

V posteli zdatný – neprelietavec

Už vie, čo s vami má robiť, ale zasa je dostatočne vyzretý, aby poznal, že kvalitný sex sa neskladá z čo najväčšieho počtu skolených partneriek. Jasné, že sa musel vyškoliť, ale práve viacero žien mu našepká nielen správne cesty k ženskej slasti, pričom pochopí, aký je rozdiel medzi sexom a milovaním. Preto vás bude milovať a sex či už príležitostný, alebo milenecký nepotrebuje zahrnúť do svojho života. Ako sa hovorí, odsúložil si svoje a je pripravený na milovanie.

Láskavý

Zlý chlapec. Pri ňom sa štandardne ženám rozochvejú kolená. Pre prax života je však použiteľný ako jadrový fyzik v pekárni. Túžite sa usadiť, nájsť pravú lásku, nielen užívať vaše lono k rozkoši? Skúste sa ohliadnuť po mužovi, ktorý už vyrástol z rebelantstva. Správne, nájdete v ňom dobrodružné chute, ktoré sa však prejavujú úplne inak ako exhibicionizmom vlastného ega. Vie vás prikryť starostlivým objatím, keď to potrebujete a nerozdáva rady. Vie byť sem – tam len bútľavou vŕbou a oporou, ktorú potrebujete.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #charizma #džentlmen

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...