A teraz začína naozaj žiarliť!

Kedy sa do srdca muža začne vkrádať pochybnosť o vašej vernosti? Aj v takýchto situáciách:

10.11.2014 11:00
muž, smútok Foto:
Zrazu sa z toho vášho stal žiarlivec?
debata

Keď sa vám začne veľmi dariť: Zrazu už nemáte naňho toľko času a nie je stredom vášho vesmíru. Možno vám priamo-úmerne úspechu stúpne sebavedomie a on sa začne cítiť o krok „za vami“. Bojí sa, že už vám nestačí a prejavia sa uňho možno majetnícke sklony. Zrazu vás začne kontrolovať, chce vás stále sprevádzať, nechce bez vás byť.

Keď sa vo vašom okolí objaví naozaj zaujímavý chlap: A nemusí to byť žiaden krásavec. Iba niekto, kto vás natoľko očaril, že ho sem-tam spomeniete doma. A keď sa s ním náhodou zoznámi a nadobudne pocit, že je to práve ten typ, po ktorom túžia všetky ženy, je zle. Hoci doteraz nikdy nežiarlil na iného chlapa vo vašom živote, teraz sa to okamžite zmení. Bude sa naňho pýtať, častovať vás nepríjemnými poznámkami, zisťovať si o ňom informácie. A možno „padne“ aj nejaký jasný zákaz!

Keď má niečo „za ušami“: Paradoxne, aj v situácii, kedy sa do jeho života vkradne zaujímavá žena, začne kontrolovať on vás. Ak sa to totiž mohlo prihodiť jemu, prečo nie aj vám? A možno ho trápia výčitky a uľavilo by sa mu sčasti vtedy, ak by odhalil aj vašu neveru či flirt.

Keď sa do vášho života vráti „ex“: Žili ste si pokojne a šťastne. No teraz sa vám po rokoch ozval váš bývalý partner. Len tak, nezáväzne, ste sa s ním stretli a porozprávali. Nenávisť a zlosť sú dávno preč, teraz sa vynárajú len pekné spomienky. A to on považuje za obrovskú hrozbu. Má strach, že preskočí medzi vami opätovne iskra, tak, ako kedysi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #žiarlivosť #podozrenie #scény

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....