Zahraj na mne, rozozvuč struny mojej vášne... čo robí mužov sexi?

Láska k hudobníkom existuje u žien takpovediac od počiatku, ako vzal muž prvýkrát do ruky hudobný nástroj. Nebude to však podmienené len tým, čo sa zvykne vravievať...

07.11.2014 09:00
gitara - muž - hra - láska - rande Foto:
Keď príde na snahu zaimponovať opačnému pohlaviu, bývajú to prevažne muži, ktorí siahajú po hudobnom nástroji a skúšajú sa na ňom učiť hrať.
debata

…teda, že ak muž dokáže ovládať hudobný nástroj, jeho prsty a ruky vylúdia krásne tóny aj z tela ženy. Prieskum, z ktorého cituje britský Daily Mail, sa zameral na jeden konkrétny nástroj – gitaru. A tvrdí, že muži hrajúci na gitaru sú vnímaní až o 90 percent atraktívnejší než tí, ktorí na gitare hrať nedokážu. Deväť z desiatich Britiek uviedli, že muž hrajúci na gitaru je pre konštatne sexi. Zaujímavosťou je, že aj ženy hrajúce na gitare majú úspech u mužov.

Keď však príde na snahu zaimponovať opačnému pohlaviu, bývajú to prevažne muži, ktorí siahajú po hudobnom nástroji a skúšajú sa na ňom učiť hrať. Mnohí priznali, že tak robia práve z kalkulu, že vedia, ako nežné pohlavie vníma gitaristov.

O tom, že gitara je príťažlivosť vyvolávajúci nástroj, však presvedčili aj ďalšie výsledky v prieskume. Až 57 percent Britov si myslí, že je neodolateľné, ak niekto dokáže prejaviť vášeň pri hraní na gitaru. A zhruba 42 percent dokonca tvrdí, že hra na gitare je synonymom citlivej duše, schopnej hrať a skladať melódiu.

Ktohovie, ako by podobný prieskum dopadol na Slovensku. Gitaristov, ktorí by mohli byť vzorom, sme tu určite pár mali. Ale možno by z ankety vyšla ako „najsexi“ fujara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #láska #muž #gitara #vášeň atraktívnosť

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...