Občas je skvelé mať prázdnu hlavu

Mať po svojom boku muža so zmyslom pre humor je skvelé. Viete prečo?

07.11.2014 11:00
smiech, žena, úsmev, zuby Foto:
Je skvelé, ak máte niekoho, kto vás vždy rozosmeje.
debata (2)

Zlé dni máme všetci. Ale práve chlap so zmyslom pre humor vám ho urobí veselším. Niektoré problémy odľahčí, nebudete vás podporovať v utápaní sa a presne podľa motta „smiech je najlepším lekárom“ váš deň urobí krajším.

Viete, že smiechom sa spaľujú kalórie? Je to tak! Kto sa smeje 10 až 15 minút, spáli od 10 do 40 kalórií. A vďaka smiechu sa do tela dostane viac kyslíku. Keď máte zdroj priamo doma, máte vyhraté.

Aj večer pred televízorom sa postará o trocha zábavy! Z vážneho filmu urobí niekoľkými poznámkami komédiu, o jeho postrehoch na adresu hercov ani nehovoriac! Nuda s ním naozaj nehrozí.

Ubíja vás práca či problémy v rodine? Ale netreba sa trápiť nonstop. Práve muž so zmyslom pre humor neberie všetko okolo tak vážne. Túto vlastnosť poľahky prenesie aj na vás. Je skvelé mať občas „prázdnu hlavu“, či nie?

Kto by mal rád kritiku? Ale občas sa jej nevyhneme. A práve váš drahý vám dokáže povedať aj kritické veci ľahko, tak, aby ste si ich uvedomili, ale zároveň ich nebrali ako tragédiu. A on dokáže takisto kritiku prijať akosi ľahšie a uvoľnenejšie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #uvoľnenie #partner #humor #smiech

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...