Máte pocit, že sex ovládol stereotyp? Poradíme čo robiť!

Už vás nemá čím prekvapiť? Viete ako začne, kde bude pokračovať a vám to všetko pripadá vzrušujúco ako film, ktorý ste videli už stokrát?

02.11.2014 10:30
vzťah, láska, sex, žena, muž, postel Foto:
Máte pocit, že všetko to už bolo?
debata

Mnoho dvojíc skúša porno, nahrať si sex, nové polohy, návštevu sexshopu, či okúsiť neveru. Všetko je zbytočné. Je to ako dať si náplasť na rakovinový nádor. Ak sa nudíte v posteli, chvíľkové rozptýlenie nepomôže, zmenu treba naštartovať z vnútra.

Vinný je ten druhý

Je to tak vždy a všade. Nevydarený projekt nám niekto zbabral, nedarí sa nám v práci, lebo šéf je zlý, sex nestojí za veľa, lebo ten partner… Takto stále dookola. Okolie je vždy do istej miery odrazom nás samých. Vždy je zodpovednosť za sexuálny stereotyp na oboch stranách. Čo tak naliať si trochu úprimnosti a priznať, že načo by mal byť partner invenčný, keď na rovnaké pohyby dostáva aj rovnaké odozvy?

Čakať nestačí

Chceme niečo zmeniť, chceme zažiť búrlivejší sex a zrazu stretneme milenca, s ktorým je všetko spontánne na rozdiel od domáceho „majstra sexu“. S ním už všetko do bodky poznáme. Štatistiky hovoria, že ženám sa páči omnoho viac sex s menej zdatným milencom, ako nadpriemerne šikovným stabilným partnerom. Výskum potvrdil, že v sexe je omnoho zaujímavejšie poznávanie, objavovanie a vášeň ako technika, či nebodaj veľkosť partnerovho prirodzenia. Dá sa vôbec simulovať milenecký vzťah aj na domácej pôde, alebo treba pre pokoj a vlastné blaho sem-tam poza bučky?

Robiť prvý krok, nie je žiadna hanba

Ak vás nebaví sex, je len malá pravdepodobnosť, že partner je s ním spokojný ako sa patrí. Jasné, že čakáte zmenu od neho, veď vy ste sa už dosť snažili. Pri zaujatí postoja kto z koho to nikdy nebude tanec lásky. Skutočne ste priniesli do postele nové praktiky, skúsenosti, experimenty, vyskúšali na partnerovi nové sexuálne hry, alebo je to v intenciách, že žene stačí dať nohavičky dole? Nuda v posteli začína veľmi nepozorovane. Je však jedno, kto prichádza s novými nápadmi do postele. Nesnažte sa ignorovať, či odmietať žiadny návrh na vylepšenie atmosféry. Aj nevydarené pokusy vedia zmeniť rutinu a sexuálny zážitok na nepoznanie.

Nežnosti aj bolesť

Tieto dve súčasti sexu vedia udržať milovanie neustále horúce. Láska, prejav toho, že na druhom žeriete od malíčka na nohe asi všetko, zapáli oboch partnerov ako fakľa. Dávajte si prejavy nehy, obdivu a lásky. Občas zas treba pritvrdiť. Päť a dvadsať za zadok, potiahnuť vlasy, premasírovať bradavky. Bolesť rovnako pôsobí stimulujúco voči nude. Základom všetkého je aj tak predpoklad, že po sebe stále túžite. Aj keď sa telo aj myslenie od prvej súlože zmenilo. Spaľujúca túžba a jej udržiavanie je presne to, čoho sa rutina zľakne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #stereotyp

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...